Exxix
Hectopat
Daha fazla
Eskiden bu oyunu korsan oynarken reaktör bölümünde bug olmuştu, alev silahı falan havada asılıydı. Aşırı yükleme falan yaptıktan sonra görev yazmıyor, tuşlara basılmıyordu. Korsan olduğundan olabilir dedim. Epic ücretsiz verince almıştım. Şimdi yine aynı yerde görev yazısı gelmiyor hiçbir şey olmuyor. Oyun buga giriyor. Türkçe yama var ama YouTube'da diğer kişiler Türkçe yamalı oynayınca sıkıntı olmuyor. Nasıl çözebilirim acaba?
Sorun çözülmüştür. Eğer orada böyle bir bug ile karşılaşırsanız oyunun grafik ayarlarını en düşüğe alıp boyutu pencereli 800x600 yapın. Sonra asansöre binin. Oyun başlayınca konuşmalar başlarsa düzelmiş olur. Eski ayarınızı yapıp devam edebilirsiniz.Eskiden bu oyunu korsan oynarken reaktör bölümünde bug olmuştu, alev silahı falan havada asılıydı. Aşırı yükleme falan yaptıktan sonra görev yazmıyor, tuşlara basılmıyordu. Korsan olduğundan olabilir dedim. Epic ücretsiz verince almıştım. Şimdi yine aynı yerde görev yazısı gelmiyor hiçbir şey olmuyor. Oyun buga giriyor. Türkçe yama var ama YouTube'da diğer kişiler Türkçe yamalı oynayınca sıkıntı olmuyor. Nasıl çözebilirim acaba?
Son düzenleme: