Alien: Isolation "Steam client must be running to play this game" Hatası

Umut101

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese selamlar. Alien: Isolation oyununu yükledim ve bu hatayı alıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna para verip almadınız yani. Bedava dağıtılıyor da bizim mi haberimiz yok? :) Korsan oyuna destek vermiyoruz. Steam'den orjinal alıp yüklediğinizde sorunun çözülmesi gerek. Orjinali kurmadan önce dosyaları iyice sildiğinizden emin olun, crackli versiyon ile çakışmasın. Orjinal olmasına rağmen yine de oyun açılmazsa haber edersiniz, çözüm bulmaya çalışırız.

Oyuna para verip almadınız yani. Bedava dağıtılıyor da bizim mi haberimiz yok? :) Korsan oyuna destek vermiyoruz. Steam'den orjinal alıp yüklediğinizde sorunun çözülmesi gerek. Orjinali kurmadan önce dosyaları iyice sildiğinizden emin olun, crackli versiyon ile çakışmasın. Orjinal olmasına rağmen yine de oyun açılmazsa haber edersiniz, çözüm bulmaya çalışırız.
Hiç bilgim yoktu, ben Youtube'dan izledim oyun güzelmiş dedim torrentle indirdim sadece. O da malasef bozukmuş. :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı