Kaos5801 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.768 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #1 Yakın zamanda oyunu oynayan var mı? Hangi Türkçe yamayı kullandınız tavsiyenizi bekliyorum. Güvenilir olursa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2023
Yakın zamanda oyunu oynayan var mı? Hangi Türkçe yamayı kullandınız tavsiyenizi bekliyorum. Güvenilir olursa sevinirim.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 28 Ağustos 2023 #2 Alien-Isolation-Turkce-Yama.zip drive.google.com
Kaos5801 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.768 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #3 Atamyolundayız dedi: Alien-Isolation-Turkce-Yama.zip drive.google.com Genişletmek için tıkla... Güvenilir mi?
Atamyolundayız dedi: Alien-Isolation-Turkce-Yama.zip drive.google.com Genişletmek için tıkla... Güvenilir mi?
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 28 Ağustos 2023 #4 Kaos5801 dedi: Güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Yedeklediğim yama hocam kendi Drive yedeklemiştim.
Kaos5801 dedi: Güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Yedeklediğim yama hocam kendi Drive yedeklemiştim.
Kaos5801 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.768 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #5 Atamyolundayız dedi: Yedeklediğim yama hocam kendi Drive yedeklemiştim. Genişletmek için tıkla... Peki hâlâ çalışır mı? Üzerinden çok vakit geçtiyse. yama bu sitedeki bağlantı güvenilir mi?
Atamyolundayız dedi: Yedeklediğim yama hocam kendi Drive yedeklemiştim. Genişletmek için tıkla... Peki hâlâ çalışır mı? Üzerinden çok vakit geçtiyse. yama bu sitedeki bağlantı güvenilir mi?
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 28 Ağustos 2023 #6 Kaos5801 dedi: Peki hâlâ çalışır mı? Üzerinden çok vakit geçtiyse. Genişletmek için tıkla... Hocam çalışması gerek. Kaos5801 dedi: Peki hâlâ çalışır mı? Üzerinden çok vakit geçtiyse. yama bu sitedeki bağlantı güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam benim attığım güvenilir korkmayın
Kaos5801 dedi: Peki hâlâ çalışır mı? Üzerinden çok vakit geçtiyse. Genişletmek için tıkla... Hocam çalışması gerek. Kaos5801 dedi: Peki hâlâ çalışır mı? Üzerinden çok vakit geçtiyse. yama bu sitedeki bağlantı güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam benim attığım güvenilir korkmayın
Kaos5801 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.768 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #7 Atamyolundayız dedi: Hocam çalışması gerek. Hocam benim attığım güvenilir korkmayın Genişletmek için tıkla... Tamam kurulumu nasıl yapıyoruz? @Atamyolundayız hocam bir de deponuzda başka oyun yamaları da var mı?
Atamyolundayız dedi: Hocam çalışması gerek. Hocam benim attığım güvenilir korkmayın Genişletmek için tıkla... Tamam kurulumu nasıl yapıyoruz? @Atamyolundayız hocam bir de deponuzda başka oyun yamaları da var mı?
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 28 Ağustos 2023 #8 Kaos5801 dedi: Tamam kurulumu nasıl yapıyoruz? @Atamyolundayız hocam bir de deponuzda başka oyun yamaları da var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube'da nasıl kurulur videoları vardı. Çok var ama eski oyunlar.
Kaos5801 dedi: Tamam kurulumu nasıl yapıyoruz? @Atamyolundayız hocam bir de deponuzda başka oyun yamaları da var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube'da nasıl kurulur videoları vardı. Çok var ama eski oyunlar.
Kaos5801 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.768 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #9 Atamyolundayız dedi: Hocam YouTube'da nasıl kurulur videoları vardı. Çok var ama eski oyunlar. Genişletmek için tıkla... Otomatik kuruyor mu yamayı? @Atamyolundayız hocam yama çalışmıyor. Son düzenleme: 28 Ağustos 2023
Atamyolundayız dedi: Hocam YouTube'da nasıl kurulur videoları vardı. Çok var ama eski oyunlar. Genişletmek için tıkla... Otomatik kuruyor mu yamayı? @Atamyolundayız hocam yama çalışmıyor.