Alien: Isolation Türkçe yama önerisi

wolfxxx

Centipat
Daha fazla  
Merhaba alien ısolation Türkçe yapa kuracaktım fakat Virustotel'de tarattığımda trojan tespit etti. Sizce indirmeli miyim? Veya bana öneride bulunabilir misiniz yama için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam PC yeni indireyim mi bu dosyayı yoksa güvenilirliği kesin olan bir tane var mı?

Ben zamanında indirdim oynadım bir problem yaşamadım, aynı senin gibi daha yep yeni PC´de kurdum bir şey olmadı. Ancak hiç risk almak istemiyor isen Anonymous Çeviri sitesinden ücretli şekilde alabilirsin, ancak o sitede olup olmadığını bilmiyorum.

Ben zamanında indirdim oynadım bir problem yaşamadım, aynı senin gibi daha yep yeni PC´de kurdum bir şey olmadı. Ancak hiç risk almak istemiyor isen Anonymous Çeviri sitesinden ücretli şekilde alabilirsin, ancak o sitede olup olmadığını bilmiyorum.
1. linteki dosyayı indirdim exe dosyası çıktı açayım mı

Oyunda gayet güzel çalıştı bir sıkıntı çıkarmadı ama bilgisayarı kapatayım derken tysvtools ve local dosyaları bilgisayarın kapanmasına engel oldu yazdı bu bir sıkıntı mı?

Bir sorun oldu mu? Ona göre bende indireceğim. PC yeni ve daha ilk haftadan bir şey olmasını istemiyorum çok kararsız kaldım indirmekle indirmemek arasında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı