![]()
Alien: Isolation % 100 Türkçe Yama v1.0
- Bu yama Baran ÖNER tarafındanOyunCeviri.com adına yapılmıştır. - Türkçe yama, oyunun Steam versiyonuna uygun şekilde hazırlanmıştır. - Oyun içindewww.oyunceviri.net
İyi oyunlar dostum.
Hocam buradan tespit etti zaten.
hocam pc yeni indiriyim mi bu dosyayı yoksa güvenilirliği kesin olan bi tane var mıBen indirmiştim buradan bir sıkıntı yaşamadım, ama isterseniz bir de Anonymous Çeviri sitesine bakınız eğer orada varsa indirip yama kurabilirsiniz güvenilirdir.
Hocam PC yeni indireyim mi bu dosyayı yoksa güvenilirliği kesin olan bir tane var mı?
1. linteki dosyayı indirdim exe dosyası çıktı açayım mıBen zamanında indirdim oynadım bir problem yaşamadım, aynı senin gibi daha yep yeni PC´de kurdum bir şey olmadı. Ancak hiç risk almak istemiyor isen Anonymous Çeviri sitesinden ücretli şekilde alabilirsin, ancak o sitede olup olmadığını bilmiyorum.
1. linteki dosyayı indirdim EXE dosyası çıktı açayım mı?
Reis inan hatırlamıyorum. Ancak virüslü olduğunu sanmam.
Oyunda gayet güzel çalıştı bir sıkıntı çıkarmadı ama bilgisayarı kapatayım derken tysvtools ve local dosyaları bilgisayarın kapanmasına engel oldu yazdı bu bir sıkıntı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.