Fear1201 Picopat Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 99 Çözümler 1 20 Temmuz 2025 #1 Alien: Isolation oynamak istiyorum fakat İngilizcem çok yok. Türkçe yama önerebilir misiniz?
ersENes Hectopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #2 Hocam ben de baktım bir kaç yere kendimce bulamadım siz de bir gelişme oldu mu
Fear1201 Picopat Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 99 Çözümler 1 21 Temmuz 2025 #3 ersENes dedi: Hocam ben de baktım birkaç yere kendimce bulamadım siz de bir gelişme oldu mu? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu yükledim ben hocam.
ersENes dedi: Hocam ben de baktım birkaç yere kendimce bulamadım siz de bir gelişme oldu mu? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu yükledim ben hocam.