Alien: Isolation Türkçe yama silinmiyor

Fatih0306

Femtopat
Daha fazla  
Bundan birkaç ay önce Alien: Isolation'un Türkçe yamasını indirdim oyunu bitirdim ve oyun dahil her şeyi sildim. Dosyalarda vs. hiçbir yerde Türkçe yama görünmemesine rağmen hala bilgisayarda bir dosya olarak gözüküyor. Tekrar yükledim sildim ama muamma, hala aynı. Ne yapmalıyım? PC'yi yeniden başlatsam ya da format mı atsam?

Ekran görüntüsü 2025-07-03 185448.png

Ekran görüntüsü 2025-07-03 185501.png

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-03 185418.png
    Ekran görüntüsü 2025-07-03 185418.png
    12 KB · Görüntüleme: 26
Bundan birkaç ay önce Alien: Isolation'un Türkçe yamasını indirdim oyunu bitirdim ve oyun dahil her şeyi sildim. Dosyalarda vs. hiçbir yerde Türkçe yama görünmemesine rağmen hala bilgisayarda bir dosya olarak gözüküyor. Tekrar yükledim sildim ama muamma, hala aynı. Ne yapmalıyım? PC'yi yeniden başlatsam ya da format mı atsam?

Eki Görüntüle 2526840

Eki Görüntüle 2526841

Geek Uninstaller - the best FREE uninstaller - hocam bunu kurup çalıştır belki buradan kaldırabilirsin ben bu program ile kaldırıyorum genelde.

Hocam bu kaçıncı vakası bu işin PC'ye daha başka bir şey indirmek gibi bir niyetim yok bilgili biriyseniz direkt PC üzerinden silmenin yolunu gösterir misiniz?

Hocam kaldırma sadece bu şekilde yapıyorum uzman değilim fakat dediğim şekilde deneyebilirsin linkini attığım program sade ve güvenilir hatta buradan silseydin belki de bu konuyu hiç açmayacaktın dene bence virüs kapmazsın merak etme.

Denedim buldu sil yapıyorum ama paralı versiyonda olur diyor
Hocam kaldırma sadece bu şekilde yapıyorum uzman değilim fakat dediğim şekilde deneyebilirsin linkini attığım program sade ve güvenilir hatta buradan silseydin belki de bu konuyu hiç açmayacaktın dene bence virüs kapmazsın merak etme.
Buldu ama paralı versiyonda olur diyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı