4 422470 Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 3.544 Çözümler 14 28 Temmuz 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Pencere kenarlarında ve merdiven taraflarında oluyor tam açıklayamadım. Önceden olmuyordu yeni HDD aldığımdan beri oynamıyordum. Fareyi sağ sol yapınca belli oluyor. Sistem Ryzen 3 3200G GTX 1050 Ti Corsair 8+8 3000MHz RAM
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Pencere kenarlarında ve merdiven taraflarında oluyor tam açıklayamadım. Önceden olmuyordu yeni HDD aldığımdan beri oynamıyordum. Fareyi sağ sol yapınca belli oluyor. Sistem Ryzen 3 3200G GTX 1050 Ti Corsair 8+8 3000MHz RAM
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.484 Çözümler 776 28 Temmuz 2021 #11 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Steam'de sunulan modu deneyebilirsiniz. Steam Community :: Guide :: Alien: Isolation - Settings Mod Full Level of Detail / 4K Shadow Map Resolution / Horizontal FOV / Alternate Planar Reflections... steamcommunity.com Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Steam'de sunulan modu deneyebilirsiniz. Steam Community :: Guide :: Alien: Isolation - Settings Mod Full Level of Detail / 4K Shadow Map Resolution / Horizontal FOV / Alternate Planar Reflections... steamcommunity.com
merteknn Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.368 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo IdeaPad Gaming 3 | Ryzen 7 5800H | RTX 3050 85 Watt | 16 GB 3200 Mhz RAM | WD SN530,SN570 1.5 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Temmuz 2021 #12 Nvidia Kontrol Panelinden. Görüntüyü kaliteye alın. Kenar yumuşatnaları vs. açın. Default kapalı olarak geliyor. Artı 0 Eksi
Nvidia Kontrol Panelinden. Görüntüyü kaliteye alın. Kenar yumuşatnaları vs. açın. Default kapalı olarak geliyor.
KS KS 4 422470 Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 3.544 Çözümler 14 28 Temmuz 2021 #13 merteknn dedi: NVIDIA Kontrol Panelinden. Görüntüyü kaliteye alın. Kenar yumuşatnaları vs. açın. Default kapalı olarak geliyor. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama olmadı hala videodaki gibi oluyor. Artı 0 Eksi
merteknn dedi: NVIDIA Kontrol Panelinden. Görüntüyü kaliteye alın. Kenar yumuşatnaları vs. açın. Default kapalı olarak geliyor. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama olmadı hala videodaki gibi oluyor.