3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 31 Mayıs 2021 #21 XboxUser dedi: O sadece 3 günlüğüne hesabınızda duruyor sonra gidiyordu. Genişletmek için tıkla... Hayır. Hesabımda duruyor ve indirmedim (indirebiliyorum) tamamen ücretsiz yapmıştı.
XboxUser dedi: O sadece 3 günlüğüne hesabınızda duruyor sonra gidiyordu. Genişletmek için tıkla... Hayır. Hesabımda duruyor ve indirmedim (indirebiliyorum) tamamen ücretsiz yapmıştı.
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 31 Mayıs 2021 #22 Dying ligt al yoksa. Akıl sağlını kaybet.
XboxUser Decipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.032 Çözümler 8 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #23 377660 dedi: Hayır. Hesabımda duruyor ve indirmedim (indirebiliyorum) tamamen ücretsiz yapmıştı. Genişletmek için tıkla... Belki indirdiğinizde hata verecek veya indiremeyeceksiniz. Çünkü 3 günlüğüne olduğundan eminim.
377660 dedi: Hayır. Hesabımda duruyor ve indirmedim (indirebiliyorum) tamamen ücretsiz yapmıştı. Genişletmek için tıkla... Belki indirdiğinizde hata verecek veya indiremeyeceksiniz. Çünkü 3 günlüğüne olduğundan eminim.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 31 Mayıs 2021 #24 XboxUser dedi: Belki indirdiğinizde hata verecek veya indiremeyeceksiniz. Çünkü 3 günlüğüne olduğundan eminim. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey imkansız. 3 günlüğüne vermedi sınırsız verdi. Şuan indirip gösterebilirim 1-2 dakikamı almaz.
XboxUser dedi: Belki indirdiğinizde hata verecek veya indiremeyeceksiniz. Çünkü 3 günlüğüne olduğundan eminim. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey imkansız. 3 günlüğüne vermedi sınırsız verdi. Şuan indirip gösterebilirim 1-2 dakikamı almaz.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #25 377660 dedi: Hayır. Hesabımda duruyor ve indirmedim (indirebiliyorum) tamamen ücretsiz yapmıştı. Genişletmek için tıkla... Geçen sene tamamen bedava yapılmıştı galiba bir süreliğine ancak üstünden çok zaman geçti. Ondan sonra olanlar 3 günlük bedavaydı.
377660 dedi: Hayır. Hesabımda duruyor ve indirmedim (indirebiliyorum) tamamen ücretsiz yapmıştı. Genişletmek için tıkla... Geçen sene tamamen bedava yapılmıştı galiba bir süreliğine ancak üstünden çok zaman geçti. Ondan sonra olanlar 3 günlük bedavaydı.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 31 Mayıs 2021 #26 Nemai dedi: Geçen sene tamamen bedava yapılmıştı galiba bir süreliğine ancak üstünden çok zaman geçti. Genişletmek için tıkla... Evet, ondan bahsediyorum.
Nemai dedi: Geçen sene tamamen bedava yapılmıştı galiba bir süreliğine ancak üstünden çok zaman geçti. Genişletmek için tıkla... Evet, ondan bahsediyorum.
XboxUser Decipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.032 Çözümler 8 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #27 377660 dedi: Öyle bir şey imkansız. 3 günlüğüne vermedi sınırsız verdi. Şuan indirip gösterebilirim 1-2 dakikamı almaz. Genişletmek için tıkla... Ben 21 Şubat'takinden bahsediyordum. Ondan önce bedava verildiğini görmemişim. Teşekkürler.
377660 dedi: Öyle bir şey imkansız. 3 günlüğüne vermedi sınırsız verdi. Şuan indirip gösterebilirim 1-2 dakikamı almaz. Genişletmek için tıkla... Ben 21 Şubat'takinden bahsediyordum. Ondan önce bedava verildiğini görmemişim. Teşekkürler.
yuusha28 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #28 ErenTMZ dedi: Fallowing DLC'de ne içeriyor hocam, internetten baktım tam anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Hocam biraz geç oldu kusura bakma following Dying Light da harran ovalarında geçiyor hikayeli bir DLC biraz kısa olsa da para verilmeye değilir.
ErenTMZ dedi: Fallowing DLC'de ne içeriyor hocam, internetten baktım tam anlayamadım? Genişletmek için tıkla... Hocam biraz geç oldu kusura bakma following Dying Light da harran ovalarında geçiyor hikayeli bir DLC biraz kısa olsa da para verilmeye değilir.
ErenTMZ Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 484 Çözümler 1 Yer iştanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #29 yuusha28 dedi: Hocam biraz geç oldu kusura bakma following Dying Light da harran ovalarında geçiyor hikayeli bir DLC biraz kısa olsa da para verilmeye değilir. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam onu oyunu bitirirsem alırım diye düşünüyorum.
yuusha28 dedi: Hocam biraz geç oldu kusura bakma following Dying Light da harran ovalarında geçiyor hikayeli bir DLC biraz kısa olsa da para verilmeye değilir. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam onu oyunu bitirirsem alırım diye düşünüyorum.
I itachiArda Zeptopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #30 dyinglight ezdi geçti