Alien Isolation yanıt vermiyor hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korsan sürüm yok bilgisayarda şu an hocam. Bilgisayarda korsanı ile alakalı her şeyi sildim. Oyunu açtığımda zaten her şey sıfır bir şekilde başlıyorum hep. Her zaman böyle yapıyorum. Detaylı temizlik ardından yükleme aşaması ve oyuna giriş. Ama sonuç aynı. Bugüne kadar çok yaşadığım bir problem değil bu. Pek orijinal oyun kullanan birisi değilim ama neredeyse ilk defa yaşıyorum bu sorunu. Neyse inşallah bir şekilde çözüme kavuşturacağım bunu. Ama yeni bir şeyler yazacak olursanız lütfen ulaşın bana lütfen.
@MF

Windows 8.1 için UEFI şart değil. Anakartınızın UEFI desteği yok.
Yani ben video da anlatıldığı gibi UEFI windows seçeneği yerine altındakini seçersem normal windows kurulumu yapmış olacağım. Değil mi?

UEFI desteği yok dedim ama var galiba. UEFI varsa UEFI kurun.
UEFI desteği olup olmadığını nasıl anlıyoruz peki?

UEFI desteği olup olmadığını nasıl anlıyoruz peki?
Yok hocam aynı hata devam ediyor artık Allah rızası için kesin çözümü varsa bilen söylesin lütfen. Yoksa da yok deyin güncelleme paketi geldiğinde artık geçer bu sorun belki bilmiyorum. Ama yazık yani korsan diye yapıyor dedim orijinal aldım. Gene yapmaya devam etti format atın dediniz windows 8.1 kurdum gene aynı. Bildiğim bütün yöntemleri uyguladım ama yok. O ara görüntü de yani bölüm geçiş ekranında oyun duruyor resmen.
@Recep Baltaş Allah rızası için artık çözümünü biliyorsan söyle. Yoksa fazla gecikmeden oyunu iade ederim sorunlu diye.

@MF

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…