Alien vs Predator Türkçe yama dosyasının şifresi nedir?

BeratYavuz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iki sorum var. Önce sorunumu anlatmak istiyorum.Xbox.360.torrent.com'dan alien vs Predator için Türkçe yama indirdim fakat WinRAR dosyası şifreli çıktı. Bende şifreler biraz denedim ama bulamadım şu anda da şifre kırma programı ile şifreyi kırmaya çalışıyorum. 2 şey soracağım:

O dosyanın şifresin nedir? Yamayı RPCS3 kullanarak PC'deki oyunuma kurabilir miyim? Oyun orijinal.
Şifreyi kırma programı ile açmaya çalışıyorum fakat şunu gördüm. Program C, Ş ve Ö harflerini galiba denemiyor. Eğer şifrede o harflerden biri varsa ne olacak?

Umarım birileri yardımcı olur. Eğer şifreyi bilen biri varsa lütfen ulaşsın oyunu aklınızın alamayacağı kadar çok oynamak istiyorum ingilizcem de çok kötü. Lütfen el atın abiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam elbet sitenin bir yerlerinde yer alıyordur diye bakmak istedim lakin attığınız link satılık domain.
Linki düzeltebilir misiniz?
aga sorunu hallettim başka bir siteden dosya indirdim

A-Z PS3 Türkçe Yama Arşivi İndir (ÇIKTI) bu siteden dosyayı indirdim fakat yamayı bir türlü kuramadım.not defterinde denilne yerlere denilen dosyayı atmama rağmen oyun hala ingilizce.nedeni nedir? (benim indirdiğim yamayı bulmak için arşivde a harfine basıp ordan mega linke tıklananız gerekiyot.ben dosyayı oradan indirdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı