Valorant, CS:GO, Apex gibi oyunlar oynuyorum ve FPS'im 240-300 civarı. Ölü pikselden korkuyorum anlamsızca, 1 tane ölü piksel çıksa direkt değişim yapabiliyor mı yoksa bir sınır mı var? ( Alienware fiyatı daha geçen 3500 civarıydı, indirim bekleyeceğim Alienware için)
Benim monitörümde ölü pikse çıkıyor yeşil renkli küçücük.
Çıkan ölü piksele azıcık bastırıyorum, düzeliyor saçma bir şekilde
Monitör falan salladıktan sonra çıkıyor genelde, 1-2 hafta 1 kere çıkar bastırırım geçer
Benim monitörümde ölü pikse çıkıyor yeşil renkli küçücük.
Çıkan ölü piksele azıcık bastırıyorum, düzeliyor saçma bir şekilde
Monitör falan salladıktan sonra çıkıyor genelde, 1-2 hafta 1 kere çıkar bastırırım geçer
Bunlar ölü piksel değildir ve çözümleri de vardır. Genelde kırmızı, yeşil veya mavi olarak görünürler. Çözümleri;
1- Üzerine hafif bir baskı uygulanırsa geçebilir. Fakat bunu uygulayacaksanız çok dikkatli olun, gücünüzü iyi ayarlayın.
Monitöre zarar vs. gelirse ben meshul değilim.
Merhaba sevgili sosyal kullanıcıları, ölü pikseller hakkındaki rehberime hoş geldiniz. Bur rehberi daha çok "Monitörüm garanti kapsamında mı?" değil de ölü piksel türlerini öğrenip ona göre hareket etmeniz açısından yaptım. Garanti kısmında mutlaka destek ile görüşülüyor zaten. Ölü pikseller...
En ucuz MSI Optix MAG251RX 24.5" 1ms Full HD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix MAG251RX 24.5" 1ms Full HD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.927,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI Optix MAG251RX 24.5" 1ms Full HD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix MAG251RX 24.5" 1ms Full HD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.927,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.