Alienware 360Hz 0.5ms monitör nasıldır?

360hz+0.5ms mükemmel monitör, Fps oyunları için gayet güzel. 600 lira zamlanmış.

Başka yerlere bakabilirsin. FPS oyunlarında 360FPS+ alırsan işine yarar.

Sanırım bunu alacağım hem bütçem o kadar yok ve çoğu oyunda 360 FPS alacağımı sanmıyorum. Peki bunu nasıl alacağım outlet mağazasında 5.500 TL diyor sitede 7k. Hangisi gerçek fiyat ve kartla veya kapıda ödesem kargolamazlar mı?

Pek bilgim yok, Müşteri hizmetleri arayıp bilgi edinebilirsiniz.

böyle yorum yapanları hiç anlamıyorum ha. adam fps oynuyor belli ki, 2k mı 360hz mi önemli fps oyunları için ? bunu bi düşün sonra yorum yap. yazık dediğin paranın karşılığı 360 hz 0,5 ms olarak geliyor ve bu özellikleri alan kişinin görüntüyle 2k 4k ile işi olmaz.

İki gün önce Alienware 27 inç, 360 Hz, 0.5 ms monitör aldım. Monitör güzel ve oldukça başarılı. 2K 165 Hz al diyenler olmuştu ama eğer oyun odaklıysanız, monitörde yüksek Hz değerinin önemi büyük. Aynı zamanda Dell G3223D modelinde 32 inç, 2K, 165 Hz bir monitörüm daha var. Onun yanına Alienware'yi aldım. 165 Hz'den 240 Hz'e bile geçmek oldukça keyifliydi. Günlük işlerimde film izleme, dizi, okuma, yazma, internet gezintisi gibi durumlarda G3223D'yi kullanıyorum. Ancak oyun oynarken kesinlikle Alienware 27 inç, 360 Hz monitör tercihim. Hatta iki gündür tüm işlerimi bu monitörden yapıyorum ve bahsedildiği gibi 1080P'nin 27 inçte kötü olduğunu düşünmüyorum. Yalnızca görüntü keskinliğini fulleyip HDR açtığınızda yazılarda bozulmalar yaşanıyor, bu birinci eksi yönü. İkinci olarak da her ne kadar piyasada "ghosting yok" dense de ufak bir miktar ghosting mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…