Alienware AW2521HF nasıldır?

qluteX

Centipat
Daha fazla  
Alienware AW2521HF nasıldır?

Artı be eksileri nelerdir? Muadilleri nelerdir?

Rekabetçi oyunlar için alıyorum ama IPS olsa da güzel olur.

5000 TL bandında varsa başka 240 Hz monitör önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rekabetçi oyunlar için şahane özelliklere sahip. Genel kullanımda bazı noksanlıkları yok değil.

Rekabetçi oyunlar için şahane özelliklere sahip. Genel kullanımda bazı noksanlıkları yok değil.

Ne gibi noksanlıkları var ?

Bu aralar benim de dikkatimi çeken monitör. Gayet güzel özellikleri var bariz rahatsız eden bir kusuru yoksa ekstra fiyat vermeye gerek olduğunu sanmıyorum.

Bu noksanlıkları belirtmek için link paylaşmıştım. İncelerseniz burada bir puanlama yapmışlar.
Hocam İngilizcem var ama aşırı derecede çok kriter var ve monitörler hakkında tecrübem 0a yakın ordaki kriterler ne ifade ediyor bilmiyorum . Rekabetçi oyunlar için 240hz bir monitör için kötü yanları nelerdir ? Günlük kullanım için kötü yanları nelerdir diye sorayım olur mu 😁

Hocam İngilizcem var ama aşırı derecede çok kriter var ve monitörler hakkında tecrübem 0a yakın ordaki kriterler ne ifade ediyor bilmiyorum . Rekabetçi oyunlar için 240hz bir monitör için kötü yanları nelerdir ? Günlük kullanım için kötü yanları nelerdir diye sorayım olur mu 😁
Valorant, CS gibi oyunlar için son derece başarılı bir ürün. Çok hızlı. Ancak film, dizi izlerken siyahları doğru gösterme konusunda başarısız. Haliyle AAA oyunlarda da bu konu geçerli olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı