xacta Centipat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 87 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #1 Sizce bu monitör alınır mı? 360 Hz bandında monitör bakıyordum aklıma yattı açıkçası.
NiRisai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 1.217 Çözümler 3 11 Aralık 2024 #2 Alınır. 360 Hz de ufak bir bobin sesi yapıyor diye biliyorum onun dışında on numara monitör. Rahatsız etmeyecek bir ses.
Alınır. 360 Hz de ufak bir bobin sesi yapıyor diye biliyorum onun dışında on numara monitör. Rahatsız etmeyecek bir ses.
xacta Centipat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 87 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #3 NiRisai dedi: Alınır. 360 Hz de ufak bir bobin sesi yapıyor diye biliyorum onun dışında on numara monitör. Rahatsız etmeyecek bir ses. Genişletmek için tıkla... hocam ses çokmu kulaklık takılı değilken farkedilirmi
NiRisai dedi: Alınır. 360 Hz de ufak bir bobin sesi yapıyor diye biliyorum onun dışında on numara monitör. Rahatsız etmeyecek bir ses. Genişletmek için tıkla... hocam ses çokmu kulaklık takılı değilken farkedilirmi
NiRisai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 1.217 Çözümler 3 12 Aralık 2024 #4 xacta dedi: hocam ses çokmu kulaklık takılı değilken farkedilirmi Genişletmek için tıkla... Yok yok. Dibine girip kulak dayamanız gerekiyor.
xacta dedi: hocam ses çokmu kulaklık takılı değilken farkedilirmi Genişletmek için tıkla... Yok yok. Dibine girip kulak dayamanız gerekiyor.
xacta Centipat Katılım 21 Ekim 2024 Mesajlar 87 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #5 NiRisai dedi: Yok yok. Dibine girip kulak dayamanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... tamam o zaman hocam bilgi için teşekkürler
NiRisai dedi: Yok yok. Dibine girip kulak dayamanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... tamam o zaman hocam bilgi için teşekkürler