Çözüldü Alienware AW2721D standby moda geçiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sawgent54

Hectopat
Daha fazla  
Monitör: Dell Alienware AW2721D 2K 240Hz IPS panel.
Arkadaşlar oyun oynarken G-Sync aktif monitörüm durdukyere standby modune geçip ekranı kapatıyor. 5sn sonra falan bazen geliyor bazen hiç gelmiyor. DP kablosunu falan tak cıkar yapınca düzeliyor. Monitör sürücülerim falan yüklü DP kablosunda sıkıntı olabilir mi ya da güç kablosunda mı sıkıntı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bende aynı monitörü kullanıyorum ama öyle bir sorunla karşılaşmadım. Sadece monitörü sağa veya sola çevirdiğimde monitör kapanmıştı, oda güç kablosunun boyu yüzündendi. Daha sonra kablo düzeni yaptıktan sonra hiçbir sorunum yok.

Sorun DP kablomdaymış hocam başka bir DP kablosu aldım bir sıkıntı yok monitörü aşağı yukarı oynatınca görüntü gidiyordu düzeldi
Bende aynı monitörü kullanıyorum ama öyle bir sorunla karşılaşmadım. Sadece monitörü sağa veya sola çevirdiğimde monitör kapanmıştı, oda güç kablosunun boyu yüzündendi. Daha sonra kablo düzeni yaptıktan sonra hiçbir sorunum yok.

Sorun DP kablomdaymış hocam başka bir DP kablosu aldım bir sıkıntı yok monitörü aşağı yukarı oynatınca görüntü gidiyordu düzeldi

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı