Alienware Command Center Bozuk

AzazelGuy

Decapat
Daha fazla  
Alienware Command Center'da ısı, klavye RGB düzenleme gibi seçenekler yok. Bilgisayarımın modeli Dell G16 7630. Birkaç kez silip geri yükledim ama bir şey değişmedi.
Aynı zamanda Alien FX Cihazı bulunamadı yazısı da karşıma çıkıyor. Nasıl düzeltebilirim bilgisi olan varsa açıklasın.

Garanti ile bağlantı kurun. BDH kapsamına giriyorsa yardımcı olacaklarını sanmam ama yine de şansınızı deneyin.
Sabahtan beri destek hattıyla konuşuyorum yardımcı olmaya çalıştılar ancak sonuca varamadık.
En sonunda yerinde desteği talep edeceğim.

Sabahtan beri destek hattıyla konuşuyorum yardımcı olmaya çalıştılar ancak sonuca varamadık.
En sonunda yerinde desteği talep edeceğim.

Destek hattı denilen şey görüldü atıp 30 dakika sonra yanıt veriyordu bana. Üstüne cihazı bozmuşlardı.

AWCC denilen yazılımı tek tuşla kaldıramıyorsunuz. Önce kaldırıp sonra kayıt defterinden ve bazı klasörlerden dosya silmeniz gerekiyor tekrar kurmak için. Yoksa zaten bulunuyor uyarısı alıyorsunuz.

Daha önce yerinde desteği kullandınız mı?
Yerinde destekle de çözülemeyecek bir sorun olursa iade veya değişim imkanı olur diye düşünüyorum.

Win11 i ingilizce olarak yükleyince sorun gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…