Alienware en ucuz nerden alabilirim?

Xplicit

Hectopat
Daha fazla  
Nerden alabilirim Alienware ? İlk tercihim TR'den almak ama bir ihtimal İsviçre'den de alabilirim orada var mıdır ucuza ? Ucuz derken GTX 970m 5.000-5.500 civarı olsa yeter.

İlla Alienware olmak zorunda mı? Onlar biraz daha pahalı. Türkiyede güvenilir İstanbul Bilişimde görmüştüm.
Link: DELL Alienware Notebook Serisi Laptop Fiyatları En Ucuz Dizüstü Bilgisayar Modelleri Kampanyalı Netbook Fırsatları
Bir site daha buldum fakat kullandıkları işlemciler 2.nesil ve açıkcası güvenilir gelmedi.
Link: Herşey Oyun İçin

Dostum illa Alienware olmak zorunda değil ama mümkünse alienware almak istiyorum. Aşırı kaliteli kasası ve bileşenleri var. Nasıl olsa ultrada oynama hastalığım yok. Dayanıklılık ve Kalite önemli...

Herşey Oyun İçin sitesini gördüm o site çöp. İstanbul Bilişimde de stoklarda yok ama bir ara getirtmişler. İstek üzerine getireceklerini de sanmam. Sanırım mecbur yurtdışı alacağım Alienware alırsam..

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı