UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 19 Haziran 2022 #11 JoeBlackk dedi: @UserHakan kardeşim niye üzgün atıyorsun ki halihazırda elinde varsa bir şey diyemem ama 12. Nesiller çıkmışken 8. Nesile neden para verilsin. Yani? Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş için üzüldüm. Stokta olmadığına. Niye bu kadar gerildiniz?
JoeBlackk dedi: @UserHakan kardeşim niye üzgün atıyorsun ki halihazırda elinde varsa bir şey diyemem ama 12. Nesiller çıkmışken 8. Nesile neden para verilsin. Yani? Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş için üzüldüm. Stokta olmadığına. Niye bu kadar gerildiniz?
JoeBlackk Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 4.645 Çözümler 23 19 Haziran 2022 #12 UserHakan dedi: Hocam arkadaş için üzüldüm. Stokta olmadığına. Niye bu kadar gerildiniz? Genişletmek için tıkla... Gerilme değil de benim alinmaz dememe üzgün attın zannettim açıklamasını yaptım.
UserHakan dedi: Hocam arkadaş için üzüldüm. Stokta olmadığına. Niye bu kadar gerildiniz? Genişletmek için tıkla... Gerilme değil de benim alinmaz dememe üzgün attın zannettim açıklamasını yaptım.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #13 Önermem. Alienware Türkiye'de olmadığı için Windows Bölge/Dil ayarlarından kaynaklı olarak sorunlar yaşıyor.
Önermem. Alienware Türkiye'de olmadığı için Windows Bölge/Dil ayarlarından kaynaklı olarak sorunlar yaşıyor.