Alienware, Laptoplarında DeLorean İlhamlı Cherry MX Tuşlar Kullanacak

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Alienware Cherry MX

Alienware, yeni dizüstü bilgisayarlarında DeLorean ilhamlı Cherry MX tuşlara yer veriyor. Alienware, Ocak ayında Cherry MX ile gerçekleştireceği üç yıllık iş birliğini Geleceğe Dönüş’ün efsane otomobili DeLorean‘ı içeren bir videoyla sunmuştu. Projeye ise Project X adı verilmişti. Şimdi ise bu ortaklığın meyvesi olan ilk dizüstü bilgisayar ortaya çıktı. DeLorean bağlantısı, DeLorean’ın martı kanadı kapılarını ifade […]

Devamı: Alienware, Laptoplarında DeLorean İlhamlı Cherry MX Tuşlar Kullanacak
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Alienware senelerdir laptoplarını almak isteyip de alamadığım bir laptop üreticisi. 2011 gibi diğer laptoplar hep birbirine benzeyen, tek fana sahip cihazlardı. Alienware o zamanlar farklı tasarımı ve çift soğutma sistemi ile öne çıkarıyordu. Çok istiyordum ama o dönemki imkanlar pek izin vermedi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Misal şu cihazı o zamanlar çok görürdüm internetten falan. Çok hoşuma gidiyordu. Geçen bu restorasyon yapılan videosuna denk gelince bir daha aklıma geldi o günler. Fena makinelerdi gerçekten. Umarım bir gün olur diyeyim. :)

High profile brown switch olsa laptop klavyeleri keşke.

Alienware senelerdir laptoplarını almak isteyip de alamadığım bir laptop üreticisi. 2011 gibi diğer laptoplar hep birbirine benzeyen, tek fana sahip cihazlardı. Alienware o zamanlar farklı tasarımı ve çift soğutma sistemi ile öne çıkarıyordu. Çok istiyordum ama o dönemki imkanlar pek izin vermedi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Misal şu cihazı o zamanlar çok görürdüm internetten falan. Çok hoşuma gidiyordu. Geçen bu restorasyon yapılan videosuna denk gelince bir daha aklıma geldi o günler. Fena makinelerdi gerçekten. Umarım bir gün olur diyeyim. :)

Hocam alakasız ama sisteminiz nedir merak ettim :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı