Alienware M15 R4 RTX3070 sistem nasıldır?

Bütçe
1800$
Notebookcheck gibi sitelerde puan ı iyi, sistem özellikleri zaten güzel oturmuş alınmaya değer eksi bir yanını göremedim.

Notebookcheck gibi sitelerde puan ı iyi, sistem özellikleri zaten güzel oturmuş alınmaya değer eksi bir yanını göremedim.
Teşekkür ederim cevabınız icin peki siyah mi beyaz mı ben ikisini de beğendim hangisi daha kullanışlı olur parmak izi bırakmaz çizikler daha az belli olur.

O siteler doğru değerlerin yanından bile geçemiyor, boşuna oralara bakmayın bu forumda da bilgili kimse o değerlere itibar etmez. Ancak dediğiniz gibi sistem çok güzel.
Gönül rahatlığıyla alınır: Hem efsanevi Alienware kasa ve soğutması, hem güçlü RTX 3070 ekran kartı, aynı zamanda MUX Switch ile vazgeçilmez bir seçenektir kendisi. Eğer bütçeniz yetiyorsa alın geçin, arkanıza bakmayın derim.

Evet 1800$ gibi bir bütçem var ve teşekkür ederim.
Siyah da daha az belli olur. Ama kullanımına bağlı.
Ve size bir sey sormak istiyorum lunar light nedir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…