Satılık Alienware M17X R2 17.3 GTX 970M i7 4710Hq

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba, ürünü New York'dan kendim getirdim. Alalı da 1 sene oluyor. Aldığımdan beri klavye ve fare ile kullandığımdan dolayı kasa tertemiz, tuşlar pürüzsüz diyebilirim. Sıfır ile birebirdir. İşin şaka içerikli gerçeği ise bayandan temiz kullanılmış olması.
Özelliklerine gelecek olursak ;
İntel i7 4710HQ
2x4Gb 1600Mhz RAM
256Gb Msata SSD
1TB HD
Nvidia GTX 970M 3Gb E. Kartı
17.3 FullHD (1920x1080) Ekran
Ayarlanabilen aydınlatmalı tuşlar.
Fiyat olarak 5000TL düşünüyorum.
Fotoğrafları daha sonra atacağım. Teşekkürler.
Takas düşünebilirim. Telefon takaslarını da değerlendiririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buyrun gidin alın o zaman. Yurtdışında ki piyasa ile Türkiye piyasasını karşılaştırmayın mümkünse. Bu ürünü 1937$'a satın aldım ve bu oradaki vergisiz fiyatıydı. Türkiye'ye gelecek olsa ( ki gelmeyecek ) bu fiyat 6500'i rahat aşmış olacak fakat yinede düşünmede yorum yaptığınız için teşekkür ederim.

Ek olarak attığınız sistemde ssd yok ve 15.6 ekran. Saçmalamayın lütfen.

Benim düşündüğüm rakamla sizinki arasinda çok mesafe var şunu samimiyetle söylüyorum sıfırını 5.500e bi arkadas birakti 250034974 sahibinden.com dan bi arkadaş sipariş üstü getiriyorum dedi üstelik 2015 5. Nesil işlemcili ben yine sormuş bulunayim fiyatinizda değişiklik olursa yine görüşürüz kabalık etmek için söylemedim bunları sakin yanlış anlaşilmasin.

Hayır, kabalık olarak anlamadım, teşekkürler.
Fiyatta maksimum 4700'e düşebilirim.
Kendi tercihidir tabiki.

Takas düşünür müsün?

İşlemci: intel i7 4790
anakart: asus H81-I Plus m-itx
ekran kartı: gtx 970 DCMOC 4GB DDR5 256 bit mini ekran kartı
8 gb ram
128 gb ssd
kasa: cooler master elite 130 mini kasa.
Ekran kartı haric gerisini söğütözü vatandan aldım. Garantileri devam ediyor. Ekran kartını almanyadan ebay ile aldım. Asusta sorgulatmak lazım, garantisi devam ediyor.
Pazarlık payı vardır.
Garantisi devam eden Laptop ile takas olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…