Alienware mi yoksa MSI mı?

Dtsaygin

Hectopat
Daha fazla  
ABD'den aldıracağım ürünü. Alienware 17 baya ucuz 1400 dolar civarı ve SSD hediye kampanyası var. Ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alienware kalın olıyor, Msi GS serisi çok ince oluyor. Msi'ın hangi serisi olduğuna karar verdiniz mi ? Msi'da da kalın laptop var çünkü.
Eğer diyorsanız ki kalın ve ağır olması benim için sorun değil, Alienware alın, kendini kanıtlamış bir marka ve soğutması olsun performansı olsun konuşmaya gerek yok. Ancak Msi'da son 3-4 yılda büyük yol katetti. Başarıları da devam ediyor. Ben sizin yerinizde olsaydım tercihlerimde ince olmasıyla Msi GS60 veya GS70 alırdım. Kalın laptop gerçekten yük oluyor.

ABD'den aldıracağım ürünü. Alienware 17 baya ucuz 1400 dolar civarı ve SSD hediye kampanyası var. Ne dersiniz?
Alienware dizüstünde oyuncu amaçlı olarak birinci sırada, laptopların kalın olması soğutmayı daha iyi yapması için, hava sirkülasyonu daha kolay olsun diye düşünülmüş, eğerki kalınlık senin için bir sorun teşkil etmiyorsa kesinlikle Alienware, ama kalınlık problem oluyorsa MSI'ın yeni modelleri gayet kibar güzel bir kasaya sahip, tercihini ona göre yap. Eğer gerçekten Alienware sana göre ucuz geliyorsa yerinde olsam onu seçerdim Dell'in ürünleri gerçekten kaliteli sağlam ve uzun ömürlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…