K Katil_Civciv1 Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar OLED bir monitör alacağım. Düşündüğüm monitör bu. Cumartesi ya da pazar alacağım. Önerir misiniz? Kullanan varsa memnun musunuz? Bu fiyat çevresinde başka önerdiğiniz bir monitör var mı? Fikirlerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2024
Arkadaşlar OLED bir monitör alacağım. Düşündüğüm monitör bu. Cumartesi ya da pazar alacağım. Önerir misiniz? Kullanan varsa memnun musunuz? Bu fiyat çevresinde başka önerdiğiniz bir monitör var mı? Fikirlerinizi bekliyorum.
AhmetAlii Decipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 1.978 Çözümler 5 19 Eylül 2024 #2 Oledin halen devam eden ekran yanma riski var. Ve baktığım bazı modellerde parlaklıkları aşırı düşük OLED'in halen devam eden ekran yanma riski var. Ve baktığım bazı modellerde parlaklıkları aşırı düşük. OLED'in halen devam eden ekran yanma riski var. Ve baktığım bazı modellerde parlaklıkları aşırı düşük. OLED'in halen devam eden ekran yanma riski var. Ve baktığım bazı modellerde parlaklıkları aşırı düşük.
Oledin halen devam eden ekran yanma riski var. Ve baktığım bazı modellerde parlaklıkları aşırı düşük OLED'in halen devam eden ekran yanma riski var. Ve baktığım bazı modellerde parlaklıkları aşırı düşük. OLED'in halen devam eden ekran yanma riski var. Ve baktığım bazı modellerde parlaklıkları aşırı düşük. OLED'in halen devam eden ekran yanma riski var. Ve baktığım bazı modellerde parlaklıkları aşırı düşük.
K Katil_Civciv1 Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #3 AhmetAlii dedi: OLED'in halen devam eden ekran yanma riski var. Ve baktığım bazı modellerde parlaklıkları aşırı düşük. OLED'in halen devam eden ekran yanma riski var. Ve baktığım bazı modellerde parlaklıkları aşırı düşük. OLED'in halen devam eden ekran yanma riski var. Ve baktığım bazı modellerde parlaklıkları aşırı düşük. OLED'in halen devam eden ekran yanma riski var. Ve baktığım bazı modellerde parlaklıkları aşırı düşük. Genişletmek için tıkla... Karanlık bir odada günlük 1 buçuk saat falan kullanacağım. Bu monitör 1000 nit çok parlak olmasa da çok parlak monitörleri de beğenmiyorum zaten.
AhmetAlii dedi: OLED'in halen devam eden ekran yanma riski var. Ve baktığım bazı modellerde parlaklıkları aşırı düşük. OLED'in halen devam eden ekran yanma riski var. Ve baktığım bazı modellerde parlaklıkları aşırı düşük. OLED'in halen devam eden ekran yanma riski var. Ve baktığım bazı modellerde parlaklıkları aşırı düşük. OLED'in halen devam eden ekran yanma riski var. Ve baktığım bazı modellerde parlaklıkları aşırı düşük. Genişletmek için tıkla... Karanlık bir odada günlük 1 buçuk saat falan kullanacağım. Bu monitör 1000 nit çok parlak olmasa da çok parlak monitörleri de beğenmiyorum zaten.