Alienware panel kırıldı

Bütçe
999999999
Rakam vermeyeceğim ama benim de bir keresinde monitör gitti. Isırmadım yada vurmadım, kaza oldu

Pandemi öncesiydi enflasyon daha tutarlı idi, o yüzden TL yazmıyorum ama aldığım fiyatın %80 civarında fiyat istemişlerdi panel değişimi için.

Ben de kampanya kovalayıp yenisini almıştım

İnsan neden öfkelenip eşyalarına zarar verir ki anlayamıyorum tamam Online oyunlarda bende sinir oluyorum ama monitör kıracak kadar değil eşyalarınızın kıymetini bilin çünkü ülke böyle giderse onu da bulamayacağız ne yazık ki.

Geçmiş olsun. Yenisini alamazsın uzun zamandır stokta yok, ben de bekliyorum aynı monitörü.

aynısı başıma geldi son durum nedir yaptırabildin mi

İşte böyle hortlatmalarla gelin, gülmekten kendime gelemedim halâ. Monitör ısıranı da görmek nasip oldu, ufkum açıldı diyebilirim... "Laptopu öfkeyle hızlıca kapattım ..... sıkıştı" diye de konu varsa mesajlarınızı bekliyorum.

Ciddiyete dönersek, arkadaş yaptırdı mı bilmiyorum ama varsa resmi servisten başlayarak servislere sorun yapan çıkabilir ama fiyatı tuzlu olur. Alternatif olarak laptopun kullandığı panelin modelini öğrenip yurt dışı sitelerden veya Çin tedarik sitelerinden orjinal veya çakmasını bulabilirseniz getirtip herhangi bir servise taktırabilirsiniz belki, daha ucuz yollu olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…