babylon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 2.932 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Milli Eğitim Bakanlığı Erasmus Proje Koordinatörü 3 Mart 2019 #11 Güle güle kullan. Kullandıkça bizi hatırla.
sergenatalmis Hectopat Katılım 30 Ocak 2015 Mesajlar 225 Makaleler 7 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sosyal Bilgiler Öğretmeni 3 Mart 2019 #12 alterreaz dedi: Tavsiyeleriniz doğrultusunda, MSI GE75 Raider 8SE-230XTR sipariş geçtim. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... 32 gb ramli 2060'lı sistemi aldın sanırım. Çok iyi yapmışsın hayırlı olsun.
alterreaz dedi: Tavsiyeleriniz doğrultusunda, MSI GE75 Raider 8SE-230XTR sipariş geçtim. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... 32 gb ramli 2060'lı sistemi aldın sanırım. Çok iyi yapmışsın hayırlı olsun.
A alterreaz Decapat Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 7 4 Mart 2019 #13 Kynsia dedi: Şimdiden hayırlı uğurlu olsun Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Güle güle kullan. Kullandıkça bizi hatırla. Genişletmek için tıkla... sergenatalmis dedi: 32 gb ramli 2060'lı sistemi aldın sanırım. Çok iyi yapmışsın hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Kynsia dedi: Şimdiden hayırlı uğurlu olsun Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Güle güle kullan. Kullandıkça bizi hatırla. Genişletmek için tıkla... sergenatalmis dedi: 32 gb ramli 2060'lı sistemi aldın sanırım. Çok iyi yapmışsın hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.692 Makaleler 3 Çözümler 16 4 Mart 2019 #14 alterreaz dedi: Tavsiyeleriniz doğrultusunda, MSI GE75 Raider 8SE-230XTR sipariş geçtim. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun kardeşim tavsiyeme uyduğun için de teşekkürler. Asla pişman olmayacaksın aynı laptopğ bende de var. Bir şey olursa bana yazabilirsin, kifir alış verişi yapabiliriz
alterreaz dedi: Tavsiyeleriniz doğrultusunda, MSI GE75 Raider 8SE-230XTR sipariş geçtim. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun kardeşim tavsiyeme uyduğun için de teşekkürler. Asla pişman olmayacaksın aynı laptopğ bende de var. Bir şey olursa bana yazabilirsin, kifir alış verişi yapabiliriz