Hayır hocam ben birçok kez kullandım. Herhangi bir sorun yaşamadım. Bu arada umarım takipli kargo aldınız. Maalesef takipsiz aldığınızda çoğu zaman kuryeler kargonuza el atıyor.
Saat 22 gibi sipariş verdim 7 gün içinde kargoya verilir dedi bir kaç mesaj attım ama hayırlısı inşallah. Yorumlarda Türkler'in çoğu takipli diyordu birde 60 gün teslim süresi normal mi sizce?
Saat 22 gibi sipariş verdim 7 gün içinde kargoya verilir dedi bir kaç mesaj attım ama hayırlısı inşallah. Yorumlarda Türkler'in çoğu takipli diyordu birde 60 gün teslim süresi normal mi sizce?
Hayır normal değil, Ancak ne söylediğinize görede değişir. Genelde 30-35 Gün maksimum sürer. Tabi ürünün türüne alanına, Gümrüğe ulaşma süresine,Ulaşım tipine göre değişir. Fakat 60 Gün absurt bir rakam olabilir. AliExpress Destek ile konu hakkında konuşun.
Evet hocam para iadesi aldıktan sonra ürünü teslim alan bile var. Dediğiniz gibi tamamen şans.
Hocam satıcıya sordum kargo takipliymiş. Açıkçası biraz korku var(ilk alışverişim de). Bir sıkıntı olur mu sizce? Verebileceğiniz tavsiye varsa bekliyorum.
Hocam satıcıya sordum kargo takipliymiş. Açıkçası biraz korku var(ilk alışverişim de). Bir sıkıntı olur mu sizce? Verebileceğiniz tavsiye varsa bekliyorum.
Evet hocam para iadesi aldıktan sonra ürünü teslim alan bile var. Dediğiniz gibi tamamen şans.