Maudit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 1.238 Çözümler 14 11 Haziran 2019 #11 EEmredoran dedi: Ötv ne alaka ya ? Ülkede üretilen bi ürün değilki benimkisi yok aynısı türkiyede. Altta arkadaş ötv yazmış ama niye çıkarki ötv ? Genişletmek için tıkla... Aslında ÖTV ve KDV yi neye ve hangi ürünlere ne denli çıkarttıklarını gümrük memurları da dahil herkes bilmiyor. En kesin hükmü ya yasaları okuyarak ya da bilir kişiye danışarak alabilirsin. Gümrük yolu görünüyor gibi hocam.
EEmredoran dedi: Ötv ne alaka ya ? Ülkede üretilen bi ürün değilki benimkisi yok aynısı türkiyede. Altta arkadaş ötv yazmış ama niye çıkarki ötv ? Genişletmek için tıkla... Aslında ÖTV ve KDV yi neye ve hangi ürünlere ne denli çıkarttıklarını gümrük memurları da dahil herkes bilmiyor. En kesin hükmü ya yasaları okuyarak ya da bilir kişiye danışarak alabilirsin. Gümrük yolu görünüyor gibi hocam.
R Rukush Centipat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 1 16 Haziran 2019 #12 G3258 dedi: Bugün 2 dolarlık kılıfa 8 lira vergi ödedim. Gümrüğe sunma ücreti, gümrük ücretinden daha fazla... Eki Görüntüle 402995 Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Vergi ödemesini kapıda postacı mı alıyor acaba? Ödemeyi nasıl yaptınız beni bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
G3258 dedi: Bugün 2 dolarlık kılıfa 8 lira vergi ödedim. Gümrüğe sunma ücreti, gümrük ücretinden daha fazla... Eki Görüntüle 402995 Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Vergi ödemesini kapıda postacı mı alıyor acaba? Ödemeyi nasıl yaptınız beni bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
G3258 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 1.661 Makaleler 5 Çözümler 5 16 Haziran 2019 #13 Rukush dedi: Merhabalar. Vergi ödemesini kapıda postacı mı alıyor acaba? Ödemeyi nasıl yaptınız beni bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Evet postacıya ödedim kapıda.
Rukush dedi: Merhabalar. Vergi ödemesini kapıda postacı mı alıyor acaba? Ödemeyi nasıl yaptınız beni bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Evet postacıya ödedim kapıda.