D dderekss Hectopat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 52 25 Kasım 2019 #1 Aliexpress'den hoodie , bodypaint boya seti ve telefon kılıfı isteyecektim ama gümrük vergisinin ne kadar tutacağını bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim?
Aliexpress'den hoodie , bodypaint boya seti ve telefon kılıfı isteyecektim ama gümrük vergisinin ne kadar tutacağını bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim?
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.851 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2019 #2 Paket üzerinde yazan tutarın %20'si +11 TL damga vergisi ve sunum ücreti.
Niyazi Taşcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 1.068 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2019 #3 Aşağıdaki siteden öğrenebilirsiniz; Kredi,Faiz,Mevduat,Kredi Kartları,Konut Kredisi Kredi Kart Borçları,Faizler,Gelir Gider,Dolar Kur,Herkes İçin Ekonomi,Vadeli Mevduat www.ekonomikgostergeler.com
Aşağıdaki siteden öğrenebilirsiniz; Kredi,Faiz,Mevduat,Kredi Kartları,Konut Kredisi Kredi Kart Borçları,Faizler,Gelir Gider,Dolar Kur,Herkes İçin Ekonomi,Vadeli Mevduat www.ekonomikgostergeler.com