AliExpress güvenilir mi?

• Konuyu başlatan Ivae
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 4.029
Benim korkum şu çok model var sahte satan da varmış RX 550 560 benim işimi görür fakat satıcı kaldı bir tek😀
Maaleef bu konuda haklısın. Ben aliexpressi daha çok hırdavat ürünleri, elektronik yedek parçalar, ledler gibi kategorilerdeki ürünleri almak için kullanıyorum. Anakart, işlemci, ram, ssd, hdd gibi ürünler için kullanmıyorum.

Çünkü nette çok fazla dolandırılma videoları dolanıyor. Adam 1tb hdd almış kutunun içinde 4 adet bağlı 256gb flash disk çıkmış mesela :D Ama bizzat arkadaşım da aliexpressden sürekli anakart ve işlemci alıyor ve sorun yaşamıyor. Dediğiniz giib düzgün bir satıcı bulmak lazım. Bunu da resimli yorumlardan ve satıcı puanlamasından bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Geri dönüşleri iyi ise satıcının sorun yoktur. Alacağınız ürün ufakta olsa ücretli kargo olsun fikrimce, sebebi ücretsiz kargolarda sahte takip kodu verme ihtimalleri var. Satıcılarda alışmış artık Türkiye'ye ürün gönderirken 5 Dolar yazıyor üstüne 😀 Ancak sizde önceden satıcıyla konuşabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı