Aliexpress güvenilir mi?

Ahahaha dostum amazon.com ,amazon.de,amazon.co.UK'den de alışveriş yaptım. Amazon'da sorun yaşadım AliExpress de yaşamadım. (amazon.com da zamanının en iyi ekran kartı 1080 Ti'ım kutudan çalınmış yerine 1050 konulmuştu Amazon once kabul etmedi sonra katardaki kutuların gramaj ağırlıklarının farklı oldugunu kanıtlayınca paramı vermişlerdi.

Hediye paketi ile gönderim istediğinizde çalınma ihtimali düşüyor sanırım tam emin değilim.

Ali expresste vergi ödeyip tekrar evde vergi ödemiştim. Bu durumu tekrar yaşamamak için nasıl alışveriş yapmak gerekir ?

Ali expresste vergi ödeyip tekrar evde vergi ödemiştim. Bu durumu tekrar yaşamamak için nasıl alışveriş yapmak gerekir ?
Böyle şeyler yaşanabiliyor mu? Bende ödemede Gümrük vergisi diye bir yerde ekstra ödemeleri gösteriyor. Bunun haricinde ödeme çıkabilir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20221230-224714_AliExpress.jpg
    Screenshot_20221230-224714_AliExpress.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 368
Geçmiş olsun hocam ben de yurt dışı Amazon'dan çok alışveriş yaptım hiç sorun yaşamamıştım. Umarım hiçbir firma böyle sorunlar yaşatmaz.
O zaman genel kanı güvenilir olduğu yönünde anladığım kadarıyla. Bir de son bir soru olarak sizce Türkiye ile aradaki fiyat farkına değer mi?

Alacağın ürünü iyi analiz et iyi takip et. Artık bazı grişimciler AliExpress de tutulan ürünleri toplu getiriyorlar ve daha ucuzda bula biliyorsun. Ama bulunmaz bir şeyse AliExpress'den al geç.

Alacağın ürünü iyi analiz et iyi takip et. Artık bazı grişimciler AliExpress de tutulan ürünleri toplu getiriyorlar ve daha ucuzda bula biliyorsun. Ama bulunmaz bir şeyse AliExpress'den al geç.
Türkiye'de birkaç satıcıda var sadece. En ucuzu da resmi distribütörü (Gelbura adlı site) anladığım kadarıyla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı