AliExpress güvenli mi?

Normal zaten? Banggood'da da böyle. Amazonda 1 tık daha pahalı o kadar.

Şimdi fark ettim, bu bluetooth'muş. O sebeple ucuz. Alma sakın.
İstersen burdan al zaten Aliexpress'de ki vergiyle hemen hemen aynı fiyatta.

3 gün önce Amazon'dan aldım Nays ile ödeme yaptığım için 200TL indirim oldu 1130₺ ye geldi, AliExpress'ten daha güvenilirdir bence.

Ayrıca AliExpress'teki o baktığın ütünün PC desteği yok bence Amazondakini al.

@714816 @Arahama Wireless ve blueetoth farkı ne? Amazon'dan attığınız olanı alacağım.

Hocam Bluetooth ile Wireless dedikleri aynı galiba isimleri farklı yazmışlar o kadar.

Wireless olanında dongle ile bağlantı yapman gerekiyor, PC ve Android ile uyumlu ve Bluetooth özelliği bulunmamakta, Bluetooth olan versiyonu ise switch uyumlu ve A, B tuşlarının yeri ters PC desteğide bulunmadığı söyleniyor, ben saçma sapan uyumluluk sorunu çıkmasın diye Wireless olanı aldım.

Ayrıca şimdi fark ettim senin ilk attığın linkteki üründe vergi dahil değil ödeme esnasında vergyi göreblirsin, amazondakinde vergi dahil fiyatı gösterilmekte.

Son düzenleme:
@Arahama sizin attığınızı alayim gerisine karışmayayim o zaman.

Ürün daha bana ulaşmadığından bir şey diyemem ama genel olarak herkes o modeli tavsiye ediyor herhalde sorun çıkmaz, Nays ile alsan dediğim gibi 200TL indirim olur.

Ayrıca alışveriş kategorisinde sanırım günlük maksimum 3 mesaj hakkımız varmış başka sorun olursa Discord'tan yaz nickim aynı.

@714816 @Arahama Wireless ve blueetoth farkı ne? Amazon'dan attığınız olanı alacağım.

Hocam Bluetooth ile Wireless dedikleri aynı galiba isimleri farklı yazmışlar o kadar.

Ultimate C de Bluetooth yok. Bu yüzden dongle gerekiyor. Android ile oynamak için OTG dönüştürücü lazım. Ayrıca Ultimate Bluetooth versiyonu switch tuş dizilimini kullanıyor. Ben Banggood'dan aldım açıkçası.

Ultimate C de Bluetooth yok. Bu yüzden dongle gerekiyor. Android ile oynamak için OTG dönüştürücü lazım. Ayrıca Ultimate Bluetooth versiyonu switch tuş dizilimini kullanıyor. Ben Banggood'dan aldım açıkçası.
Şimdi anladığım kadarıyla bir ultimate c versiyonu var bir de sade ultimate versiyonu var. Sade ultimate olan da bluetooth var benim alacağım ise ultimate c doğru mu anladım?

Şimdi anladığım kadarıyla bir Ultimate C versiyonu var bir de sade Ultimate versiyonu var. Sade Ultimate olan da Bluetooth var benim alacağım ise Ultimate C doğru mu anladım?

BT veriyonunda dongle da var eğer BT kullanmak istemez isen yanıda beraber veriyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı