Artemisx1 Kilopat Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 49 Yer Kıbrıs Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2019 #1 AliExpress'ten HyperX Pulsefire FPS almak istiyorum sizce ürün orijinal olur mu? Başka sitelerden almak istiyorum ama Kıbrıs'ta yaşadıgım için buraya seçili ürünler geliyor. O yüzden bu mausu sadece AliExpress üzerinden alma şansım var.
AliExpress'ten HyperX Pulsefire FPS almak istiyorum sizce ürün orijinal olur mu? Başka sitelerden almak istiyorum ama Kıbrıs'ta yaşadıgım için buraya seçili ürünler geliyor. O yüzden bu mausu sadece AliExpress üzerinden alma şansım var.
Feick Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 474 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2019 #2 Ürünün linkini atabilirmisiniz?
Artemisx1 Kilopat Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 49 Yer Kıbrıs Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2019 #3 Feick dedi: Ürünün linkini atabilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... US $40.58 |Tahmini Teslimat Zamanı ürünün linki
Feick dedi: Ürünün linkini atabilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... US $40.58 |Tahmini Teslimat Zamanı ürünün linki