AliExpress İade Geçersiz Problemi

DreamSoldier46

Hectopat
Daha fazla  
Maalesef AliExpress'ten ekran kartı almak gibi bir hataya düştüm. Onlarca olumlu Türk yorum gözümü boyadı. Korktuğum başıma geldi. Gelen ekran kartının chipseti arızalı. Ben de dispute açtım. Video, fotoğraf kanıtı attım. YouTube'a da attım videoyu, linkini de açıklamaya yapıştırdım. Fakat 6 Haziran'da iade geçersiz dedi AE. Silgiyle ekran kartının altın parmaklarını falan silin, montaj sürecini falan videoya çekin, çalışıp çalışmadığını gösterin demişler. 13 hazirana kadar cevaplama süresi vermişler. Hemen 7 haziran gecesi yani sabah bile olmadan o videoyu da attım. Açıklamayı güncelledim, yeni video attığımı belirttim. Ama şu an 9 Haziran gecesi ilk saatler fakat hala tık yok. Cevap vs. gelmedi. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bekle bakalım önce 13 Haziran'a kadar. Belki cevap verirler. Vermezlerse de tekrar dispute açarsın muhtemelen. 2. disputede ilgileneceklerini pek sanmıyorum benim de başıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…