Biraz daha açar mısınız hocam tam anlayamadım. Mavi ile olan tuşa basınca parantez yapıyor kırmızı olan tuşa basınca hiç bir tepki vermiyor.
Eki Görüntüle 2268812
@Monarch Leviathan hocam çıldıracağım, bir gram umudum yoktu çalışacağına dair. İnternette hotswap klavyelerde tuş basmama videolarına bakıyor araştırıyordum. Tamir videolarını falan izliyordum, bir video gördüm. Adam başka bir marka kalvyede fabrika ayarlarına sıfırlamayı gösteriyordu. Onun klavyede FN+space ile oluyordu. Bende Google'a E-YOOSO keyboard keys not working yazdım ve çıkan ilk Reddit konusuna girdim. Orada adam e yooso klavyenin fabrika ayarlarına nasıl çevirileceğini sormuş ve yanıt olarak FN+ESC'e 3 saniye basılı tut demişler. Bir umut deneyeyim dedim, 3 saniye tuttum RGB'ler yanıp yanıp söndü ve sonunda normal RGB'ler kapanıp açıldı. Çalışmayan tuşlara basayım dedim çalıştı. Şu an aşırı mutluyum belki o tam para iadesi alan arkadaşlarda bunu yapsa çözülürdü
tek sorunum şu son resimde attığım kırmızı ile işaretlediğim tuşun altındaki soru işaretli tuş var ya. Normalde yani fabrika ayarlarına sıfırlamadan önce o tuş Shift görevi görüyordu. Şu an hiçbir şeye yaramıyor çalışmıyor. Klavye test sitesine girip o tuşa bastığımda dediğiniz gibi undefined diyor. Ne yapmam lazım o tuş için, onun için çözümü var demiştiniz de.