Aliexpress İkinci El GTX 750 Ti vs GTX 750

Makaleler
1
Eski bir sistem için hangi ekran kartını almak daha verimli olur?
Sistem Xeon E5450 4 GB DDR3 RAM 300 W güç kaynağı, aşağıdakilerden hangisini almak daha mantıklı? 750 Ti 100 TL kadar daha pahalı, o aradaki fiyat farkına değer mi oyundaki FPS artışı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum Ti versiyonu daha iyidir, fakat Aliexpress'in ucuz ekran kartı satıcılarına güvenmiyorum. İade edilen bozuk ürünü düzeltip tekrar satıyorlar, bazende eski bir ekran kartını modluyorlar. Türkiye'den 2. el almak daha mantıklı.

O ekran kartları zaten 2. el sıfır ürün beklemiyorumda. En çok satış yapan ve en çok geri dönüş alan satıcıları seçtim özellikle biri 767 satış yapmış 427 geri dönüş almış yüzde 99 u memnun diğeri 951 satış yapmış 564 geri bildimi var ve yüzde 98 i memnun bu satıcılarada güvenmiyeceksek.
Bana idareten 6-7 ay gidecek bir ekran kartı lazım. 750 Tİ ile 750 arasında 3-5 Fps varkı varsa onun için 100 TL fazla vermeyim diyorum ben. Veya güç kaynağı sıkıntı olurmu yeterlilik konusunda.

Arkadaşlar, şu siteden bu kartları almayın. Kartın ne olduğu belli değil. Üstüne ucuz da değiller zaten. Bunların yerine ikinci el piyasasından alın bu kartları.

Sahibinden sitesinden 2. El ekran kartı al pişman olmazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…