OdNn Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #1 AliExpress'de ilk siparişde 170TL indirim sağlıyor. Birden fazla hesap açıp farklı kartlardan alsam sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2023
AliExpress'de ilk siparişde 170TL indirim sağlıyor. Birden fazla hesap açıp farklı kartlardan alsam sorun olur mu?
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 13 Aralık 2023 #2 Hayır. Sistem bunu yapmayın diye e-posta, numaranız ve kartınızı not alıyor ki tekrar indirim için kullanmayın diye.
Hayır. Sistem bunu yapmayın diye e-posta, numaranız ve kartınızı not alıyor ki tekrar indirim için kullanmayın diye.
C crazy_turk Picopat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #3 OdNn dedi: AliExpress'de ilk siparişde 170TL indirim sağlıyor. Birden fazla hesap açıp farklı kartlardan alsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben yapıyorum, herhangi bir sorun olmadı şu ana kadar. Aynı kart ile alıyorum hepsini hemde.
OdNn dedi: AliExpress'de ilk siparişde 170TL indirim sağlıyor. Birden fazla hesap açıp farklı kartlardan alsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben yapıyorum, herhangi bir sorun olmadı şu ana kadar. Aynı kart ile alıyorum hepsini hemde.