Ödeyeceğin sırada yazan tutarı ödüyorsun sonradan düşmüyor. Yeni hesap açınca fiyatlar daha uygun oluyor yeni hesap açıp öyle al alacağını.AliExpress ilk sipariş indirimi nasıl kullanabilirim? Satın alma ekranında indirim, kod vs. çıkmıyor. Ücreti öderken kendisi otomatik mi indirim uyguluyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ödeyeceğin sırada yazan tutarı ödüyorsun sonradan düşmüyor. Yeni hesap açınca fiyatlar daha uygun oluyor yeni hesap açıp öyle al alacağını.
Yeni hesap açtım zaten hocam. Yine de bir değişiklik yok ama.Ödeyeceğin sırada yazan tutarı ödüyorsun sonradan düşmüyor. Yeni hesap açınca fiyatlar daha uygun oluyor yeni hesap açıp öyle al alacağını.
Ne kadarlık bir indirim var? Sabit bir miktar mı belli bir oranda mı?
Genelde AliExpress'den bişey alınacaksa herkes yeni hesap açıp öyle almanızı önerir çünkü yeni hesap/kullanıcı indirimi olur ben kendim denediğimde de öyleydi değişmediyse maalesef bir yorum yapamayacağım.Yeni hesap açtım zaten hocam. Yine de bir değişiklik yok ama.
Siz en son ne zaman denediniz ki?Genelde AliExpress'den bişey alınacaksa herkes yeni hesap açıp öyle almanızı önerir çünkü yeni hesap/kullanıcı indirimi olur ben kendim denediğimde de öyleydi değişmediyse maalesef bir yorum yapamayacağım.
Valla hatırlamıyorum bir yorum yapamayacağım o yüzden ama geçenlerde gördüğümde hala böyle hesap açıp alınması öneriliyordu.Siz en son ne zaman denediniz ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.