B Braveazure Femtopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #1 Aliexpress ten verdiğim sipariş 3 gündür İtem arrived to İstanbul diyor ptt de aynı şekilde ürün ne zaman elime ulaşır?Bu bir sorun mu?[ Son düzenleme: 28 Temmuz 2021
Aliexpress ten verdiğim sipariş 3 gündür İtem arrived to İstanbul diyor ptt de aynı şekilde ürün ne zaman elime ulaşır?Bu bir sorun mu?[
KannHeil Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.492 Çözümler 6 28 Temmuz 2021 #2 İstanbul'a ulaşmış ürünün demek. Ortalama bir hafta içerisinde eline ulaşır.
B Braveazure Femtopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #3 KannHeil dedi: İstanbul'a ulaşmış ürünün demek. Ortalama bir hafta içerisinde eline ulaşır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bekliyorum
KannHeil dedi: İstanbul'a ulaşmış ürünün demek. Ortalama bir hafta içerisinde eline ulaşır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bekliyorum
Q qwertyklavye Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 2.832 Çözümler 7 28 Temmuz 2021 #4 İstanbula vardı demek.
B Braveazure Femtopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #5 qwertyklavye dedi: İstanbula vardı demek. Genişletmek için tıkla... 1 haftaya mı gelir? İzmire
Q qwertyklavye Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 2.832 Çözümler 7 28 Temmuz 2021 #6 Braveazure dedi: 1 haftaya mı gelir? İzmire Genişletmek için tıkla... O kadar süreceğini düşünmüyorum.
Braveazure dedi: 1 haftaya mı gelir? İzmire Genişletmek için tıkla... O kadar süreceğini düşünmüyorum.
B Braveazure Femtopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #7 KannHeil dedi: İstanbul'a ulaşmış ürünün demek. Ortalama bir hafta içerisinde eline ulaşır. Genişletmek için tıkla... Ptt bana daha gümrük işlemlerinin başlamadığını şöyledi sizce ne kadar sürer?
KannHeil dedi: İstanbul'a ulaşmış ürünün demek. Ortalama bir hafta içerisinde eline ulaşır. Genişletmek için tıkla... Ptt bana daha gümrük işlemlerinin başlamadığını şöyledi sizce ne kadar sürer?
KannHeil Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.492 Çözümler 6 28 Temmuz 2021 #8 Braveazure dedi: Ptt bana daha gümrük işlemlerinin başlamadığını şöyledi sizce ne kadar sürer? Genişletmek için tıkla... Maks 2 hafta içinde ulaşır hocam.
Braveazure dedi: Ptt bana daha gümrük işlemlerinin başlamadığını şöyledi sizce ne kadar sürer? Genişletmek için tıkla... Maks 2 hafta içinde ulaşır hocam.
B Braveazure Femtopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #9 KannHeil dedi: Maks 2 hafta içinde ulaşır hocam. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... KannHeil dedi: Maks 2 hafta içinde ulaşır hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam 5 gün oldu hala böyle Son düzenleme: 31 Temmuz 2021
KannHeil dedi: Maks 2 hafta içinde ulaşır hocam. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... KannHeil dedi: Maks 2 hafta içinde ulaşır hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam 5 gün oldu hala böyle
KannHeil Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.492 Çözümler 6 31 Temmuz 2021 #10 Braveazure dedi: Hocam 5 gün oldu hala böyle Genişletmek için tıkla... Hocam acele etmeyin illa ki gelecektir. Hiç beklemediğin bir anda kapın çalabilir. Takıntı haline getirmemeni tavsiye ederim.
Braveazure dedi: Hocam 5 gün oldu hala böyle Genişletmek için tıkla... Hocam acele etmeyin illa ki gelecektir. Hiç beklemediğin bir anda kapın çalabilir. Takıntı haline getirmemeni tavsiye ederim.