AliExpress Kargo nerede?

Nonexistent

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, kargo terimlerine baktım ancak gümrükten sonra kargonun Çin'den çıkması mantıklı gelmiyor. Kargosuyla daha önce bu duruma gelmiş olan birisi varsa kaç gün içinde geldiğini söyleyebilir mi? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_4354.jpeg
    IMG_4354.jpeg
    76,7 KB · Görüntüleme: 93
Aga AliExpress'ten sipariş verip bakmaman lazım asıl eğlencesi orada bir kere sipariş verdiğimi unutup 3 ay sonra geldiğini biliyorum onun sevinci bambaşka 😁

Ben bu ürünü 1 yıldır almak istiyordum ama Çin'den getirmek sorun olur mu diye düşünüyordum, sonra geçen gün Eminönü'ne gidip "bunu Türkiye'de zor bulursunuz" cevabı alınca ne yazık ki Çin'den almak zorunda kaldım. İlk alışverişim olunca da insan geriliyor tabii :) Express olduğu için kontrol ediyorum, yoksa gemiyle gelmesini kontrol etmezdim 😁

AliExpress kargo takibi sıkıntılı. Muhtemelen şu an gümrükte bekliyordur.

Çin'den uçuşlar 8-9 saat sürdüğü için aynısını ben de düşündüm. Şimdi tekrar kontrol edeceğim.

Ben bu ürünü 1 yıldır almak istiyordum ama Çin'den getirmek sorun olur mu diye düşünüyordum, sonra geçen gün eminönü'ne gidip "bunu Türkiye'de zor bulursunuz" cevabı alınca ne yazık ki Çin'den almak zorunda kaldım. İlk alışverişim olunca da insan geriliyor tabii :) Express olduğu için kontrol ediyorum, yoksa gemiyle gelmesini kontrol etmezdim 😁

Çin'den uçuşlar 8-9 saat sürdüğü için aynısını ben de düşündüm. Şimdi tekrar kontrol edeceğim.

Gelse bile bazen geç girilebiliyor sisteme.

İyi günler ben de bir şey sormak istiyorum yurt dışından alışverişlerdeki 150 euro limiti tek bir ürüne mi ait? Ben Amazondan 2573 TL değerinde (vergiler dahil) üç kitap sipariş ettim. Daha önce ise Aliexpressten 3345 TL değerinde iki ürün sipariş etmiştim (iki ayrı satıcıdan) sipariş ederken 150 euro limiti olduğunu bilmiyordum bir sorun çıkar mı? Hiçbir ürün tek başına 150 euro etmiyor bile ama 5 ürün toplamda 175 euro ediyor. Gümrükte bir sıkıntı yaşar mıyım? Cevap verirseniz çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden

Arkadaşlar bugün 12:00 civarında gümrükten geçip PTT'ye teslim edildi. Süreçte benimle ilgilenen herkese teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• IMG_4402.jpeg
    IMG_4402.jpeg
    127,4 KB · Görüntüleme: 49

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı