G Günal Yoctopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2022 #1 Merhaba. AliExpress'ten aldığım ürün kargoya verilmiş ama ben takip edemiyorum.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2022 #2 Sipariş verirken kargo ayrıntılarında "takipli" yazıyor muydu?
aksiyonel Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 1.339 Çözümler 6 Yer İstanbul 18 Mayıs 2022 #3 Merhaba, Bu site ile Takip numaranızı yazarak takip edebilirsiniz. Tekrar merhaba, Ayrıca sık sık kullandığım 40 adet kargoya kadar ücretsiz şekilde kullanabileceğiniz bu site işinize daha çok yarayacaktır.
Merhaba, Bu site ile Takip numaranızı yazarak takip edebilirsiniz. Tekrar merhaba, Ayrıca sık sık kullandığım 40 adet kargoya kadar ücretsiz şekilde kullanabileceğiniz bu site işinize daha çok yarayacaktır.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2022 #4 aksiyonel dedi: Merhaba, Bu site ile Takip numaranızı yazarak takip edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kargoda takip seçeneği yok ise gözükmeme şansı var.
aksiyonel dedi: Merhaba, Bu site ile Takip numaranızı yazarak takip edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kargoda takip seçeneği yok ise gözükmeme şansı var.
aksiyonel Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 1.339 Çözümler 6 Yer İstanbul 18 Mayıs 2022 #5 Umut Nas dedi: Kargoda takip seçeneği yok ise gözükmeme şansı var. Genişletmek için tıkla... Haklısın atlamışım. Öyleyse PTT'den kısa mesajla bilgilendirileceğinizi düşünüyorum. Bu süre takribi 30 gün olabilir. Tabi eğer takipli ise de yukarıda bahsettiğim iki websitesini kullanabilirsiniz.
Umut Nas dedi: Kargoda takip seçeneği yok ise gözükmeme şansı var. Genişletmek için tıkla... Haklısın atlamışım. Öyleyse PTT'den kısa mesajla bilgilendirileceğinizi düşünüyorum. Bu süre takribi 30 gün olabilir. Tabi eğer takipli ise de yukarıda bahsettiğim iki websitesini kullanabilirsiniz.
G Günal Yoctopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2022 #6 Günal dedi: Merhaba. AliExpress'ten aldığım ürün kargoya verilmiş ama ben takip edemiyorum. Genişletmek için tıkla... SYRM122370873 SİPARİŞ NOLU ÜRÜNÜM İÇİN KARGO TAKİP NO GELMEDİ.YARDIMCI OLURMUSUNUZ.
Günal dedi: Merhaba. AliExpress'ten aldığım ürün kargoya verilmiş ama ben takip edemiyorum. Genişletmek için tıkla... SYRM122370873 SİPARİŞ NOLU ÜRÜNÜM İÇİN KARGO TAKİP NO GELMEDİ.YARDIMCI OLURMUSUNUZ.