Çözüldü AliExpress kargo takibi nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ozgurprimee

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ben AliExpress'den ürün satın aldım. Şu an Türkiye'de gösteriyor. Ne zaman elimde olur? Takip no 2752685633995.

Ve hangi kargo firmasıyla gelecek adresime?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-03-12-16-05-13-678.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 5.571
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba. Ben AliExpress'den ürün satın aldım. Şu an Türkiye'de gösteriyor. Ne zaman elimde olur? Takip no 2752685633995.

Kargo Türkiye'ye geldikten sonra, PTT'ye verilecektir. PTT telefon numaranıza SMS kargo takip no gönderecektir.

Kargo Türkiye'ye geldikten sonra, PTT'ye verilecektir. PTT telefon numaranıza SMS kargo takip no gönderecektir.

Çözüm
Ben de geçen gün sipariş verdim ilk defa 1 ay teslim süresi diyor ama erken gelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gümrükten geçti mi tahmini olarak ne zaman gelir elime?

Bir önceki siparişim 12 günde geldi. PTT Kargo ile ama mesaj veya e-posta gelmedi, ben şans eseri kargo takipten buldum.
Kargo takibini nereden yapacağımı bulamadım artık beklicem mecbur.

Hocam şimdi AliExpress'in uygulamasını indirdim ordan sipariş takibini yapabiliyorum bilginize.

Kargo takibini nereden yapacağımı bulamadım artık bekleyeceğim mecbur.

Hocam şimdi AliExpress'in uygulamasını indirdim oradan sipariş takibini yapabiliyorum bilginize.

AliExpress'in kendi uygulaması üzerinde gümrük işlemleri tamamlandı dedikten sonra PTT alıyor ve kargo kodunu PTT Kargo takipe yazınca takip edebiliyorsunuz.

8 günde mi teslim edildi kargonuz ?

Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…