Başlıkta da belirttiğim gibi kargom henüz gelmedi. Neredeyse 2 veya 3 ay olacak. Sizce beklemeli miyim? Beklememeliysem paramı geri almak için nasıl bir yol izlemeliyim? AliExpress'ten daha önce alışveriş yaptım fakat hiç böyle bir sorun olmamıştı, takipte edemiyorum. Paramı geri aldıktan sonra da sizce ürünleri tekrar sipariş verdiğimde hangi kargo firmasını kullanmalıyım? Hangisi daha hızlı ve güvenilir?
Ürünleri 06.02.2019 tarihinde sipariş ettim. 14.02.2019 tarihinde kargoya verildi.
Sipariş vereli 2 ay bile olmamış, teslim süresine yakın hala gelmediyse süreyi detaylardan uzattırabilirsin, iade alırsan da sonra gelebiliyor. Gene sipariş verip adamların parasını ödersin yani yapacak şey var.
Sipariş vereli 2 ay bile olmamış, teslim süresine yakın hala gelmediyse süreyi detaylardan uzattırabilirsin, iade alırsan da sonra gelebiliyor. Gene sipariş verip adamların parasını ödersin yani yapacak şey var.
Vermek zorunda değilsin eğer vermek istiyorsan satıcıya mesaj atarak ben ürünü aldım ama siz iade ettiniz o yüzden hak geçmesin parayı veriyorum size sipariş ederek lütfen kargolama yapmayın yapmış gibi gösterin dersin.
Vermek zorunda değilsin eğer vermek istiyorsan satıcıya mesaj atarak ben ürünü aldım ama siz iade ettiniz o yüzden hak geçmesin parayı veriyorum size sipariş ederek lütfen kargolama yapmayın yapmış gibi gösterin dersin.