Aliexpress Kargonun Çok Geç Kalması

rubarovan21

Megapat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi kargom henüz gelmedi. Neredeyse 2 veya 3 ay olacak. Sizce beklemeli miyim? Beklememeliysem paramı geri almak için nasıl bir yol izlemeliyim? AliExpress'ten daha önce alışveriş yaptım fakat hiç böyle bir sorun olmamıştı, takipte edemiyorum. Paramı geri aldıktan sonra da sizce ürünleri tekrar sipariş verdiğimde hangi kargo firmasını kullanmalıyım? Hangisi daha hızlı ve güvenilir?

Ürünleri 06.02.2019 tarihinde sipariş ettim. 14.02.2019 tarihinde kargoya verildi.

Kargo Numaram
PTT: UH701297187GE
Yanwen: LP00122165516729

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu durum normal, kargon yolda olabilir, çalınmış olabilir, kaybolmuş olabilir, iade al eğer gelirse de yapacak bir şey yok kullanırsın

Bu durum normal, kargon yolda olabilir, çalınmış olabilir, kaybolmuş olabilir, iade al eğer gelirse de yapacak bir şey yok kullanırsın

İade alayım da, parayı aldıktan sonra ürün gelse nasıl bir durum oluşacak?

Teslimat süresi geçti. İade aldıktan sonra ürün gelirse, tekrar sipariş verip bu sefer sadece parasını mı verecem?

İade alayım da, parayı aldıktan sonra ürün gelse nasıl bir durum oluşacak?

Teslimat süresi geçti. İade aldıktan sonra ürün gelirse, tekrar sipariş verip bu sefer sadece parasını mı verecem?
Vermek zorunda değilsin eğer vermek istiyorsan satıcıya mesaj atarak ben ürünü aldım ama siz iade ettiniz o yüzden hak geçmesin parayı veriyorum size sipariş ederek lütfen kargolama yapmayın yapmış gibi gösterin dersin.

Anladım sağolun yardımlar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…