MaxMedusa Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 428 Çözümler 3 7 Temmuz 2024 #31 LightRockS1 dedi: En azından Z11 bile daha iyi bir klavye. Genişletmek için tıkla... Dostum ben mesajlarımda Z11'den iyi diye bir şey söyledim mi? Artık olarak %50'den fazla fiyat farkı var. rap huzura erdirir dedi: Bunlar ortalama kaç güne geliyor hocam? Yanıtların için teşekkürler @MaxMedusa Genişletmek için tıkla... 13-15 günde geliyor hocam. İstanbul dışında oturuyorsanız değişebilir.
LightRockS1 dedi: En azından Z11 bile daha iyi bir klavye. Genişletmek için tıkla... Dostum ben mesajlarımda Z11'den iyi diye bir şey söyledim mi? Artık olarak %50'den fazla fiyat farkı var. rap huzura erdirir dedi: Bunlar ortalama kaç güne geliyor hocam? Yanıtların için teşekkürler @MaxMedusa Genişletmek için tıkla... 13-15 günde geliyor hocam. İstanbul dışında oturuyorsanız değişebilir.
Hakann3535 Hectopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 25 7 Temmuz 2024 #32 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Miriss Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 279 Çözümler 1 7 Temmuz 2024 #33 %75 ya da TKL olsa alırdım Motospeed CK62 red switch %60 kullanıyorum tam bir işkence.
kralbabapro111 Centipat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #34 Gümrük vergisi falan da var mı kargo ücretsiz diyor direk bu fiyata mı geliyor E-YOOSO Z11 USB mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı 61 tuÅları bilgisayar PC Laptop için Gamer rus brezilyalı portekizce - AliExpress Ve 18 yaşından küçüğüm adres yerinde gümrük bilgilerine tcmi yazsam sıkınıt olur mu küçük olduğum için. Son düzenleme: 7 Temmuz 2024
Gümrük vergisi falan da var mı kargo ücretsiz diyor direk bu fiyata mı geliyor E-YOOSO Z11 USB mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı 61 tuÅları bilgisayar PC Laptop için Gamer rus brezilyalı portekizce - AliExpress Ve 18 yaşından küçüğüm adres yerinde gümrük bilgilerine tcmi yazsam sıkınıt olur mu küçük olduğum için.
Miriss Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 279 Çözümler 1 7 Temmuz 2024 #35 kralbabapro111 dedi: Gümrük vergisi falan da var mı kargo ücretsiz diyor direk bu fiyata mı geliyor E-YOOSO Z11 USB mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı 61 tuÅları bilgisayar PC Laptop için Gamer rus brezilyalı portekizce - AliExpress Ve 18 yaşından küçüğüm adres yerinde gümrük bilgilerine tcmi yazsam sıkınıt olur mu küçük olduğum için. Genişletmek için tıkla... Ödemede vergi çıkmazsa vergi kapıda alınabilir, bir problem olmaz ama ailenden birinin üstüne alırsan daha iyi olur gümrükte ekstra bir şey çıkarsa ödeme yapan kişi muhatap oluyor.
kralbabapro111 dedi: Gümrük vergisi falan da var mı kargo ücretsiz diyor direk bu fiyata mı geliyor E-YOOSO Z11 USB mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı 61 tuÅları bilgisayar PC Laptop için Gamer rus brezilyalı portekizce - AliExpress Ve 18 yaşından küçüğüm adres yerinde gümrük bilgilerine tcmi yazsam sıkınıt olur mu küçük olduğum için. Genişletmek için tıkla... Ödemede vergi çıkmazsa vergi kapıda alınabilir, bir problem olmaz ama ailenden birinin üstüne alırsan daha iyi olur gümrükte ekstra bir şey çıkarsa ödeme yapan kişi muhatap oluyor.
kralbabapro111 Centipat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #36 Ailemden birinin üstüne alacağım klavyeyi alırkenmi ödeceğim gümrük vergisini aldıktan sonramı nasıl oluyor o işler.
Ailemden birinin üstüne alacağım klavyeyi alırkenmi ödeceğim gümrük vergisini aldıktan sonramı nasıl oluyor o işler.
Miriss Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 279 Çözümler 1 7 Temmuz 2024 #37 kralbabapro111 dedi: Ailemden birinin üstüne alacağım klavyeyi alırkenmi ödeceğim gümrük vergisini aldıktan sonramı nasıl oluyor o işler. Genişletmek için tıkla... Ödeme sırasında vergi alırsa ve gümrükte bir sorun çıkarmazlarsa kapıda vergi ödemezsin.
kralbabapro111 dedi: Ailemden birinin üstüne alacağım klavyeyi alırkenmi ödeceğim gümrük vergisini aldıktan sonramı nasıl oluyor o işler. Genişletmek için tıkla... Ödeme sırasında vergi alırsa ve gümrükte bir sorun çıkarmazlarsa kapıda vergi ödemezsin.
iReassess Hectopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 1.227 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #38 MaxMedusa dedi: Bu fiyata dışarıdan yemek söylenmiyor bence bu fiyata kaçırılmaması lazım. MUCAI 61 Key USB Wired Mechanical Keyboard LED Backlit Axis Gaming Mechanical Keyboard Red Switches For Desktop - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com www.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Bende 127TL toplamda 250TL civarina geliyor 1500'den inmis olarak gorunuyor. Neden bu kadar fazla indirim var?
MaxMedusa dedi: Bu fiyata dışarıdan yemek söylenmiyor bence bu fiyata kaçırılmaması lazım. MUCAI 61 Key USB Wired Mechanical Keyboard LED Backlit Axis Gaming Mechanical Keyboard Red Switches For Desktop - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com www.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Bende 127TL toplamda 250TL civarina geliyor 1500'den inmis olarak gorunuyor. Neden bu kadar fazla indirim var?
rap huzura erdirir Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 635 Çözümler 4 7 Temmuz 2024 #39 kralbabapro111 dedi: Gümrük vergisi falan da var mı kargo ücretsiz diyor direk bu fiyata mı geliyor E-YOOSO Z11 USB mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı 61 tuÅları bilgisayar PC Laptop için Gamer rus brezilyalı portekizce - AliExpress Ve 18 yaşından küçüğüm adres yerinde gümrük bilgilerine tcmi yazsam sıkınıt olur mu küçük olduğum için. Genişletmek için tıkla... Benim aldığım ilk hesap diye 113 liraydı, 120 lira civarı vergi ekledi. 230 liraya sabah saatlerinde aldım.
kralbabapro111 dedi: Gümrük vergisi falan da var mı kargo ücretsiz diyor direk bu fiyata mı geliyor E-YOOSO Z11 USB mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı 61 tuÅları bilgisayar PC Laptop için Gamer rus brezilyalı portekizce - AliExpress Ve 18 yaşından küçüğüm adres yerinde gümrük bilgilerine tcmi yazsam sıkınıt olur mu küçük olduğum için. Genişletmek için tıkla... Benim aldığım ilk hesap diye 113 liraydı, 120 lira civarı vergi ekledi. 230 liraya sabah saatlerinde aldım.
kralbabapro111 Centipat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #40 Vergisiyle 400 lira tutuyormuş Z11 English.