Elektronik AliExpress MUCAI 61 Red Switch klavye vergi dahil 230 TL

Z11 gerçekten F/P klavye 3 pin hot swap olmasıda ayrı güzel tapela modlayıp leobog graywood V3 switchleri ile kullanıyorum bende.
Z11 için ben de bunlardan aldım. Klavye red switch olduğu için canım sıkılınca blue hissiyatı almak için blue switch aldım. Sizce kalitesizler mi, iş görürler mi? Dediğim gibi aktif olarak çok kullanmayacağım, yedek gibi ve arada sıkılınca blue switch sesi duymak için takacağım.

Red Dragon'un switchlerini kullanmadığım için bir şey söyliyemeyeceğim ama büyük ihtimalle güzel switchlerdir.

İfadeler: wus
Teşekkürler indirimden bizi haberdar ettiğiniz için.
Ben klavyede aynı anda birden fazla tuş algılama muhabbetini önemsiyorum.
Aynı zamanda bu küçük klavyelerden deneyimlemek istiyorum.
Ama bazı sorularım var.
Ekran görüntüsü almak için bu klavyelerde ne yapmamız gerekiyor ?
Bir de büyük klavyelerde olmayan tuşların eksikliği hissediliyor mu ?
Ayrıca bunlar İngilizce ya hani bir sorun oluyor mu ?
Sizce benim durumumdaki yani küçük klavye deneyimlemek isteyen ve çok para vermek istemeyen birisi için bu klavye iyi bir alternatif mi ?
Eğer öyleyse hemen sipariş edeceğim.
Yoksa 2 tane zurna dürüm sipariş edeceğim.

Windows + Shift + s ile ekran görüntüsü alabilirsiniz.
Kullanmıyorsanız hissetmezsiniz.
Ğ, Ü, Ş, Ö, ç gibi harfler yok yani bence bir sıkıntı yok günlük hayatta bu harfleri kullanıyorsanız zorlanabilirsiniz.
Evet bununla deneyimleyebilirsiniz fakat bütçe artarsa Z11 alın derim.

Hocamında dediği gibi bütçe artarsa stokta varsa Z11 daha iyi olacaktır.

Klavye gurularına soruyorum; bu klavyenin Z11 ile aralarında ki farkları neler? Z11'i sipariş geçtim ama bu da kafamı karıştıyorum. Artılı eksili bir karşılaştırma yaparsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…