K komali16 Megapat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2019 #1 Bugün kulaklık sipariş etmiştim. Daha sonra vazgeçip iptal ettim. Son durum bu gösteriyor. Para ne zaman hesabıma geçer? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2019
Bugün kulaklık sipariş etmiştim. Daha sonra vazgeçip iptal ettim. Son durum bu gösteriyor. Para ne zaman hesabıma geçer?
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2019 #2 Her online alışverişte olduğu gibi işler paran 1 2 haftaya kadar hesabında olur.
K komali16 Megapat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2019 #3 Önceki siparişimin yaklaşık 2 hafta geçti ancak para hala gelmedi. Neden bu kadar uzun sürmüş olabilir?
Önceki siparişimin yaklaşık 2 hafta geçti ancak para hala gelmedi. Neden bu kadar uzun sürmüş olabilir?
O ofsezginn Hectopat Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 24 29 Kasım 2019 #4 komali16 dedi: Önceki siparişimin yaklaşık 2 hafta geçti ancak para hala gelmedi. Neden bu kadar uzun sürmüş olabilir? Genişletmek için tıkla... AliExpress'in genel anlamda iade için verdiği süre 20 gün. Aynı zamanda yurtdışı para transferi olduğu için bankanıza bağlı olarak bu süre artıp azalabiliyor.
komali16 dedi: Önceki siparişimin yaklaşık 2 hafta geçti ancak para hala gelmedi. Neden bu kadar uzun sürmüş olabilir? Genişletmek için tıkla... AliExpress'in genel anlamda iade için verdiği süre 20 gün. Aynı zamanda yurtdışı para transferi olduğu için bankanıza bağlı olarak bu süre artıp azalabiliyor.
B Braveazure Femtopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #5 komali16 dedi: Önceki siparişimin yaklaşık 2 hafta geçti ancak para hala gelmedi. Neden bu kadar uzun sürmüş olabilir? Genişletmek için tıkla... Geldi mi? Bende aynı durum var
komali16 dedi: Önceki siparişimin yaklaşık 2 hafta geçti ancak para hala gelmedi. Neden bu kadar uzun sürmüş olabilir? Genişletmek için tıkla... Geldi mi? Bende aynı durum var