C cafg Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 108 3 Temmuz 2024 #31 Hagu dedi: Hocam türleri var mı bilmiyorum ama bendeki pudingler yarı saydam gibi. Tam şeffaf denilemez yani sadece bilgi için yazdım. Ne kadar vergi var hocam? Genişletmek için tıkla... Vergi dahil 90TL'ye geliyor hepsi daha şimdi sipariş ettim.
Hagu dedi: Hocam türleri var mı bilmiyorum ama bendeki pudingler yarı saydam gibi. Tam şeffaf denilemez yani sadece bilgi için yazdım. Ne kadar vergi var hocam? Genişletmek için tıkla... Vergi dahil 90TL'ye geliyor hepsi daha şimdi sipariş ettim.
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 3 Temmuz 2024 #32 pawEn dedi: 90-34 = 56TL vergi. Genişletmek için tıkla... Başlığa bakmamışım tamamdır
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 3 Temmuz 2024 #33 @Monarch Leviathan Oem arkadan aydınlatmalı Keycaps Set 104 anahtar ABS klavye tuÅ ergonomik sevimli anahtar kap Mx kiraz profil Gateron anahtarı için mekanik klavye kiti - AliExpress 7 Hocam şunlar Z11'e ve suki TKL'ye uygun mudur? Korumalı Outemu switch var + şeklinde
@Monarch Leviathan Oem arkadan aydınlatmalı Keycaps Set 104 anahtar ABS klavye tuÅ ergonomik sevimli anahtar kap Mx kiraz profil Gateron anahtarı için mekanik klavye kiti - AliExpress 7 Hocam şunlar Z11'e ve suki TKL'ye uygun mudur? Korumalı Outemu switch var + şeklinde
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 3 Temmuz 2024 #34 Hagu dedi: @Monarch Leviathan Oem arkadan aydınlatmalı Keycaps Set 104 anahtar ABS klavye tuÅ ergonomik sevimli anahtar kap Mx kiraz profil Gateron anahtarı için mekanik klavye kiti - AliExpress 7 Hocam şunlar Z11'e ve suki TKL'ye uygun mudur? Korumalı Outemu switch var + şeklinde Genişletmek için tıkla... Hocam 60TL gonderim ucreti var haberiniz olsun. Puddingler daha mantikli.
Hagu dedi: @Monarch Leviathan Oem arkadan aydınlatmalı Keycaps Set 104 anahtar ABS klavye tuÅ ergonomik sevimli anahtar kap Mx kiraz profil Gateron anahtarı için mekanik klavye kiti - AliExpress 7 Hocam şunlar Z11'e ve suki TKL'ye uygun mudur? Korumalı Outemu switch var + şeklinde Genişletmek için tıkla... Hocam 60TL gonderim ucreti var haberiniz olsun. Puddingler daha mantikli.
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 3 Temmuz 2024 #35 pawEn dedi: Hocam 60TL gonderim ucreti var haberiniz olsun. Puddingler daha mantikli. Genişletmek için tıkla... Suki TKL'nin pudingi var bende hocam. Atılan puding "+" switch e uygunsa benim tuşlar Z 11'e uygundur diye dusunuyorum. Cok fark etmez herhalde tek renk.
pawEn dedi: Hocam 60TL gonderim ucreti var haberiniz olsun. Puddingler daha mantikli. Genişletmek için tıkla... Suki TKL'nin pudingi var bende hocam. Atılan puding "+" switch e uygunsa benim tuşlar Z 11'e uygundur diye dusunuyorum. Cok fark etmez herhalde tek renk.
wus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.207 Çözümler 15 3 Temmuz 2024 #36 Z11 için yedek ucuz yollu switch önerebilecek var mı?
NovaEmirhan Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 523 Çözümler 1 Yer Türkiye Bolu,Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri BİOSTAR TB360-BTC PRO 2.0 // İ3 9100F // 8GB CORSAİR 2133MHZ // ZOTAC GTX 760 // 1650W RAMPAGE PSU // Cinsiyet Erkek Meslek E-Ticaret 3 Temmuz 2024 #37 Monarch Leviathan dedi: Yeni hesap açıp alabilirsiniz. Çok kaliteli bir şey olduğunu sanmıyorum ama bu fiyata bedava. Kendim de aldım. PBT Keycaps 119 TuÅları OEM Profil Seti Ãzel Klavye TuÅları Anahtar Kapakları Puding Klavye TuÅları MX Anahtarı Mekanik - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... AliExpress pudding keycaps mi? Klavyenizi süslemek yerine muhtemelen tatlı bir tat bırakıyorlar!
Monarch Leviathan dedi: Yeni hesap açıp alabilirsiniz. Çok kaliteli bir şey olduğunu sanmıyorum ama bu fiyata bedava. Kendim de aldım. PBT Keycaps 119 TuÅları OEM Profil Seti Ãzel Klavye TuÅları Anahtar Kapakları Puding Klavye TuÅları MX Anahtarı Mekanik - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... AliExpress pudding keycaps mi? Klavyenizi süslemek yerine muhtemelen tatlı bir tat bırakıyorlar!
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 3 Temmuz 2024 #38 NovaEmirhan dedi: AliExpress pudding keycaps mi? Klavyenizi süslemek yerine muhtemelen tatlı bir tat bırakıyorlar! Genişletmek için tıkla... Derken hocam? Ne anlatmaya çalıştınız? AliExpress'i mi kötülüyorsunuz?
NovaEmirhan dedi: AliExpress pudding keycaps mi? Klavyenizi süslemek yerine muhtemelen tatlı bir tat bırakıyorlar! Genişletmek için tıkla... Derken hocam? Ne anlatmaya çalıştınız? AliExpress'i mi kötülüyorsunuz?
F FleiaX Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.334 Makaleler 1 Çözümler 2 3 Temmuz 2024 #39 Siyahın stoğu bitmiş. Geldiğinde fotoğraf atacağım.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 3 Temmuz 2024 #40 FleiaX dedi: Siyahın stoğu bitmiş. Geldiğinde fotoğraf atacağım. Genişletmek için tıkla... Beyaz daha iyi degil mi hocam? Siyah cok kaba sanki.
FleiaX dedi: Siyahın stoğu bitmiş. Geldiğinde fotoğraf atacağım. Genişletmek için tıkla... Beyaz daha iyi degil mi hocam? Siyah cok kaba sanki.