P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 4 Temmuz 2024 #51 AdaBagcibasi dedi: Valla yakınlardaki herkesin numarasını kullandım yeni numara kalmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam ben yanlis hatirlamiyorsam 2. kez ayni numarayi kullandim. Eve gidince unutmazsam söylerim.
AdaBagcibasi dedi: Valla yakınlardaki herkesin numarasını kullandım yeni numara kalmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam ben yanlis hatirlamiyorsam 2. kez ayni numarayi kullandim. Eve gidince unutmazsam söylerim.
Luzz Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #52 AdaBagcibasi dedi: Valla yakınlardaki herkesin numarasını kullandım yeni numara kalmadı. Genişletmek için tıkla... Benim telefon numaramın ana hesabımda kayıtlı olması lazım, yine aynı numarayı girerek hesap açtım SMS geldi. Bir deneyin bence.
AdaBagcibasi dedi: Valla yakınlardaki herkesin numarasını kullandım yeni numara kalmadı. Genişletmek için tıkla... Benim telefon numaramın ana hesabımda kayıtlı olması lazım, yine aynı numarayı girerek hesap açtım SMS geldi. Bir deneyin bence.
AdaBagcibasi Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Satranç Şampiyonu Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 5.350 Makaleler 13 Çözümler 93 Yer Edirne Daha fazla Sistem Özellikleri -Anakart- ASUS Prime B650M-R -CPU- AMD Ryzen 5 7500F -Soğutma- Thermalright Phantom Spirit 120 SE -GPU- Zotac RTX 4070 Super -RAM- Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30 -SSD- Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD -Kasa- Corsair 3000D 650W -Monitör- Lenovo Legion Y27-30 Viewsonic VX2780J-2K 27” Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 4 Temmuz 2024 #53 pawEn dedi: Hocam ben yanlis hatirlamiyorsam 2. kez ayni numarayi kullandim. Eve gidince unutmazsam söylerim. Genişletmek için tıkla... Luzz dedi: Benim telefon numaramın ana hesabımda kayıtlı olması lazım, yine aynı numarayı girerek hesap açtım SMS geldi. Bir deneyin bence. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim, teşekkürler.
pawEn dedi: Hocam ben yanlis hatirlamiyorsam 2. kez ayni numarayi kullandim. Eve gidince unutmazsam söylerim. Genişletmek için tıkla... Luzz dedi: Benim telefon numaramın ana hesabımda kayıtlı olması lazım, yine aynı numarayı girerek hesap açtım SMS geldi. Bir deneyin bence. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim, teşekkürler.
QuatroDaBest Decapat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #54 AdaBagcibasi dedi: Yeni hesaplarda telefon numarası isteniyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Bende bir şey istemedi. Gmail ile kayıt olup, direkt satın aldım.
AdaBagcibasi dedi: Yeni hesaplarda telefon numarası isteniyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Bende bir şey istemedi. Gmail ile kayıt olup, direkt satın aldım.
AezagmIn Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 542 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Temmuz 2024 #55 Monarch Leviathan dedi: Yeni hesap açıp alabilirsiniz. Çok kaliteli bir şey olduğunu sanmıyorum ama bu fiyata bedava. Kendim de aldım. PBT Keycaps 119 TuÅları OEM Profil Seti Ãzel Klavye TuÅları Anahtar Kapakları Puding Klavye TuÅları MX Anahtarı Mekanik - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Bende 379 TL olarak gözüküyor.
Monarch Leviathan dedi: Yeni hesap açıp alabilirsiniz. Çok kaliteli bir şey olduğunu sanmıyorum ama bu fiyata bedava. Kendim de aldım. PBT Keycaps 119 TuÅları OEM Profil Seti Ãzel Klavye TuÅları Anahtar Kapakları Puding Klavye TuÅları MX Anahtarı Mekanik - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Bende 379 TL olarak gözüküyor.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 4 Temmuz 2024 #56 AezagmIn dedi: Bende 379 TL olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Indirim bitti.
O OlcayKhrmn Centipat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #57 Başka bir üründe vergi dahil 101 tlye düşüyor. Aliexpress
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.390 Makaleler 3 Çözümler 20 4 Temmuz 2024 #58 Hagu dedi: Hocam türleri var mı bilmiyorum ama bendeki pudingler yarı saydam gibi. Tam şeffaf denilemez yani sadece bilgi için yazdım. Eki Görüntüle 2241106 Eki Görüntüle 2241107 Eki Görüntüle 2241109 Genişletmek için tıkla... Sararma yapmaz mı bunlar?
Hagu dedi: Hocam türleri var mı bilmiyorum ama bendeki pudingler yarı saydam gibi. Tam şeffaf denilemez yani sadece bilgi için yazdım. Eki Görüntüle 2241106 Eki Görüntüle 2241107 Eki Görüntüle 2241109 Genişletmek için tıkla... Sararma yapmaz mı bunlar?
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 4 Temmuz 2024 #59 Bilmiyorum yapmaz herhalde.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 4 Temmuz 2024 #60 OlcayKhrmn dedi: Başka bir üründe vergi dahil 101 tlye düşüyor. Aliexpress Genişletmek için tıkla... Saticinin ilk ismi ayni bu konusu acilan keycapsle. Sadece 3C falan yaziyor ekstra olarak. Bu da alinabilir. belirsizz dedi: Sararma yapmaz mı bunlar? Genişletmek için tıkla... Yok hocam yapmaz bence. Ter kiri kalırsa onu silmek lazım.
OlcayKhrmn dedi: Başka bir üründe vergi dahil 101 tlye düşüyor. Aliexpress Genişletmek için tıkla... Saticinin ilk ismi ayni bu konusu acilan keycapsle. Sadece 3C falan yaziyor ekstra olarak. Bu da alinabilir. belirsizz dedi: Sararma yapmaz mı bunlar? Genişletmek için tıkla... Yok hocam yapmaz bence. Ter kiri kalırsa onu silmek lazım.