Elektronik AliExpress pudding keycaps vergi dahil 90TL

Teşekkür ederim de kötü birşey yok. Zaten deneme amaçlı almıştım. Ayda 10-15 ürün alıp deniyorum, satıyorum vs.

Aldığım satıcı şuydu.

Hatta siz 34 TL'ye aldınız sanırım. Ben 60tl + vergi ödedim.140 felan tuttu. Puding keyler çok nadir indirim olur diye düşünerek o şekilde aladım. 1 hafta sonra indirime düştüler.

Anlaşmazlıklar satıcıdan satıcıya değişiyor sanırım. 2 hafta önce 8.8'' ekran almıştım. 2500Tl ödedim. Ekranı kapalıyken çizgiler gözüküyordu. Anlaşmazlık başlatıp 1500tl geri ödeme aldım. 1000Tl'ye almış oldum. Her satıcı direk para iadesine yanaşıyor mu bilemiyorum. Klavye içinde başlatırım ya da satıcı bakalım bedavaya yenisini gönderirse biraz beklerim. Tabi satıcı gönderdim dediğine ne kadar inanılır oda şüpheli..

Şuan kullanıyorum. İyiki almışım dediğim bir ürün :

Mis gibi bir uğraşınız var hocam. Kolay gelsin.
Anladim az cok dediklerinizden. Tesekkurler.

Bu puddinglerin veya diğerlerinin baskısız olanları satılıyor mu? 3D yazıcılarla bir şeyler yapılabilir mi?

İndirim bitti mi ya hep istemişimdir bu keycaplerden çok geç fark ettim konuyu.

İndirim bitti mi ya hep istemişimdir bu keycaplerden çok geç fark ettim konuyu.

Geç görmesem iyidi aldığım scope ii nx deki keycapler abs ve berbat bir hissiyat veriyor elime. Keşke yetişseydim.

@pawEn hocam sen hangi keycapsi aldın? Ben romoraldan yeşilli mesillli olanı aldım.

Aliexpress'in sipariş sayfasında verdiği takip numarasına PTT Kargo bulunamadı diyor. Diğer siparişimde de aynı durum geçerli. Kargoyu takip edebileceğim başka bir site bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…