Aliexpress.ru'dan alışveriş yapılır mı?

Jeveuk

Hectopat
Daha fazla  
Aliexpress.ru'dan alışveriş yapsam kargo veya vergi konusunda sıkıntı yaşar mıyım?

Kargo çok geç geliyor, ben olsam almam, ama eğer kargo süresi sıkıntı değilse alınabilir.
İnternette bir video da deniyor ki Çin dışındaki ülkelerden ürün alacaksanız muhtemelen dolandırılırsınız. Yani tam açıklayamadım sanırım ama ürün Çin'den çıkmalı deniyor başka ülkedeyse muhtemelen satıcı dolandırıcı deniyor. Bu doğru mu peki?

Bende AliExpress'ten birkaç sipariş verecektim. Hatta telefon almayı düşündüm bayağı bir araştırmada yaptım ve vazgeçtim. Çünkü tek söyleyeceğim şey şans işi gibi bir şey zira söylediklerine göre alışveriş yapıp memnun olan insanlarda var. Şikayetvar.comdan hakkında birçok şikayetçi olanlarda var.

15 lira civarında ürüne 15 lire gümrük vergisi verdim 4 yıl önce ve ürün 3,4 ay gelmedi moause ye kablo aldım satıcı gümrük vergisi yüksek diye satıcı siparıişi iptal etti daha da bir şey alamdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…