AliExpress satıcısı güvenilir midir?

serhat9695

Kilopat
Merhaba, iyi Sosyaller.

Aliexpress sitesinde ki Razer Global Store Sales satıcısı güvenilir midir?

Şirket Adı: ALEX SHENZHEN ZOYI TECHNOLOGY CO., LTD yazıyor.

Bilgi verebilir iseniz çok müteşekkir olurum.

Saygılarımla,

Kendi magazasi gibi duruyor ucuza gelen bir ürün mü buldunuz.

Hocam şirket ismini internette arattığımda pek de orijinal site gibi durmuyor pek de orijinal olduğunu sanmıyorum ben genelde halihazırda Çin'de üretilen ve firma menşei Çin olan yerlerin ürünleri AliExpress'de orijinal ve ucuza satılıyor.

Kendi magazasi gibi duruyor ucuza gelen bir ürün mü buldunuz.
Razer mouse için dongle 8000 hz için ürün bulmuştum. Başka bir yerde bulamadım. Sadece burası çıktı. Nereden bulacağımı şaşırdım.
Hocam şirket ismini internette arattığımda pek de orijinal site gibi durmuyor pek de orijinal olduğunu sanmıyorum ben genelde halihazırda Çin'de üretilen ve firma menşei Çin olan yerlerin ürünleri AliExpress'de orijinal ve ucuza satılıyor.

Hocam biraz bakındım sahte ürüne dair bir yorum görmedim suanlik ama temkinli olmak lazım tabii zaten vergi kargo derken ucuza geleceğini de sanmıyorum çok fazla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı